Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Problem med PT Cruisers i Front End

Chrysler PT Cruiser är känd för sin nostalgiska styling som gör att det sticker ut från andra fordon på vägen. Det har varit några problem rapporterats med system i främre änden av PT Cruiser, däribland en fråga som resulterade i ett återkallande av flera modell-år av PT Cruiser. Suspension

Vissa Chrysler PT Cruisers från modell-åren 2001 till 2005 har haft problem med den främre upphängning. De lägre länkarm bussningar har rapporterats att misslyckas i förtid, vilket gör att kulleden lossnar. Föraren kan tappa kontrollen över bilens styrsystem, vilket kan resultera i en kollision. En återkallelse utfärdades under 2008 för de drabbade modellbyggare år. En Chrysler återförsäljaravtal kommer att ersätta de defekta delarna gratis.
Kylsystem

PT Cruisers inte är utrustade med en 2,4-liters turbomotor har upplevt problem med bilens kylning systemet. Motorns kylfläkt motor kan plötsligt misslyckas, vilket resulterar i motorns överhettning. Den överhettning motorn kan orsaka allvarliga skador på fordonet. Enligt MSN Autos, 2001-2004 PT Cruisers från modell-år är drabbade av detta problem.
Control Module

drivlinan styrmodulen i vissa PT Cruisers från modell-åren 2001 till 2003 har i uppgift misslyckats plötsligt och för tidigt. PT Cruiser s drivlina styrmodul reglerar motorn och starta systemets funktioner. När drivlinan styrmodulen misslyckas, kommer bilen inte att starta alls. Den missade drivlinan styrmodulen måste bytas ut för att bilens motor att starta upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136021.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.