Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2006 Mercedes E350 Alternativ

Mercedes-Benz E-Klass är en linje av lyxiga bilar. Tillverkas som sedaner, kupéer och vagnar, presenterar E-klass flera prestanda och kropp konfigurationer stil. 2006 års modell inkluderar sedaner och vagnar eftersom funktionen fordon. Även om de har många liknande specifikationer, alternativen inkluderar små variationer i bilens prestanda, bränsleekonomi och hantering. E350 Sedan

Standarden Mercedes E350 kombi har en 3,5-liters V-6 motor med 24 ventiler. Det E350 är också utrustad med en sju-växlad automatlåda drive-adaptiv växellåda med Touch Shift optimal växel programmering och komfortläge. Den sedan har 21,1-liters bränsletank ger en bränsleekonomi på 19 miles per gallon i staden och 27 miles per gallon på motorvägen. Säkerhetsfunktioner inkluderar ett låsningsfritt bromssystem för bromsassistans, och krockkuddar i förarnas sida, passagerarsidan och längs bakre sidan. I E350 använder också oberoende fyra-link fjädring fram med anti-dive geometri, och oberoende fem-arm Multilink real fjädring med inriktning styrning och anti-squat geometri.
E350 Wagon

E350 vagnen är utrustad med samma 3,5-liters V-6 motor. Vagnen använder emellertid en femstegad automatisk drive-adaptiv växellåda. Den E350 vagn är dessutom utrustad med 4MATIC fyrhjulsdrift och fyrhjuliga elektroniska spårningssystem. Även vagnen innehåller samma 21,1-liters bränsletank, är bränsleekonomin något mindre att E350 sedanmodell. Vagnen kan få upp till 18 miles per gallon i staden och 24 miles per gallon på motorvägen. Vagnen använder samma anti-bromssystem och airbagen som sedanmodell, som ger samma säkerhetsnivå.
E350 Sedan 4MATIC

E350 4MATIC sedan är utrustad med 3,5-liters, 24-ventil, V-6 motor. Identisk med 4MATIC vagnen, är sedan utrustad med en femstegad automatlåda drive-adaptiv växellåda - inklusive Touch Shift optimal växel programmering och komfortläge. 4MATIC fyrhjulsdrift teknik genomförs också i sedanmodell, liksom fyrhjulig elektroniska spårningssystem. Den E350 4MATIC sedan använder samma fjädring som E350 4MATIC vagnen. Den E350 4MATIC är utrustad med en oberoende dubbla triangellänkar fram uppskov med anti-dive geometri, och använder oberoende fem-arm Multilink bakfjädringen med anti-squat geometri, justering kontroll och en krängningshämmare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136998.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.