Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Internationella Vridmoment specifikation

The International är en version av Oldsmobile Cutlass Supreme , en bil tillgänglig som en tvådörrars coupe , fyra - dörrars sedan , och två - dörrars cabriolet . Den internationella modellen kom som både en coupé och sedan, och det var sista tillgängliga för 1992 års modell . När den släpptes , detaljhandeln den för runt $ 2.000. Vridmoment är högre för de internationella modeller än andra Cutlass Supreme modeller . Torque

Vridmoment beskriver ett fordons bogsering och förmågor acceleration . Både internationella modellerna producerar 215 foot- pounds av vridmoment vid 3.600 rpm , eller varv per minut .
Ström

internationella modellerna har en 3,4 - liters V6-motor med 210 hästkrafter vid 4.800 rpm . Motorns slagvolym mäter 3.392 cc , och kompressionsförhållandet är 9,3 - till - 1 . Den borrning och slaglängd är 3.62 inches och 3.31 tum . Både coupe och sedan levereras som standard med en femväxlad manuell överväxel , men du kan välja ett fyra - växlad automatisk överväxel växellåda istället .
Vikt
< p > Den internationella coupe väger 3,385 pounds med en manuell växellåda och 3,422 pounds med en automatisk växellåda . Den internationella sedan väger 3,498 pounds om automatisk och 3,535 pounds om manuell .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137366.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.