Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

97 Honda Civic Performance

The 97 Honda Civic Coupe HX använder sig av en enda hastighet, shiftless överföring. Den Honda Civic 1997 är en liten bil som har en hel del utrymme . Bilen såldes rekordmånga när den först introducerades . Engine Performance

97 Honda Civic kommer med en 115 hk , 1,6 - liters VTEC Magerförbränningsmotor . Denna motor använder en enkel överliggande kamaxel och en 16 - ventil motor , som går tyst och smidigt . Honda motorn ger en anständig prestanda . De 1,6 - liters motorer finns även i andra Honda modeller , men för variabel transmission med 115 hk motor är nödvändig .
Car Hantering Performance

Bilen hanterar väl bakom hjulet. Det rör sig framåt med bara en touch på gaspedalen . Motorn går successivt långsammare med acceleration . Byte av växlar är inte känt på händerna . Även om det inte är en särskilt snabb bil , fungerar de bra i motorväg trafik .
Körsträcka

Bränsle ekonomi , som i alla Civic modeller , är utmärkt . Medan testning , levererade bilen 37 mpg i staden och 41 mpg på landsväg .
Kostnad

runt $ 15.000 hos 2010 års priser , är bilen prisvärd som en ekonomi bil . Det är en god kvalitet bil med anständiga prestanda .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137830.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.