Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Volkswagen Jetta GLI Turbo Specifikationer

Volkswagen Jetta GLI Turbo är en fyrdörrars sedanmodell som brukade vara en del av Volkswagens Jetta linje. Den GLI är högpresterande version av Jetta. Under 2008 minskade GLI Jetta moniker att bli sin egen modell. Den 2009 GLI är den nyaste modellen och kommer med flera alternativ. Motor och bränsleekonomi

GLI kommer med en 200-hästkrafter, rak fyrcylindrig motor med två liter slagvolym. Maximal hästkrafter uppnås vid 5.100 rpm, medan det maximala vridmomentet är 207 ft.-lb. vid 1800 rpm. Den GLI kräver premium blyfri bensin och kan uppnå 21 mpg vid stadskörning och 29 mpg på landsväg. Med en 14,5-gallon bränsle kapacitet varierar GLI sortiment per tank 300-400 miles.
Transmission och Drive Type

GLI kommer med en sexväxlad manuell växellåda med överväxel. En sexväxlad automatisk shift manuell växellåda med överväxel är också tillgänglig. Denna automatiska växellådan tillåter föraren att växla utan att använda en koppling, vilket gör körning och växling lättare. Den GLI är en front-wheel-drive fordon med antisladdsystem och låsningsfria bromsar.
Kapacitet och säkerhet

GLI medger sittplatser för upp till fem personer, med premium tyg eller läder säten. Interiör lastvolym mäter 16 kubikfot, med en passagerare per 91 kubikfot. Den GLI kan bära en nyttolast på upp till 955 funktioner lb Säkerhet omfattar elektronisk stabilitetskontroll, fyrhjuliga skiva och låsningsfria bromsar, och sidokollision barer. Krockkuddar inkluderar förare och passagerare fram och sidokollision samt sidogardin airbag skydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137132.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.