Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1999 Nissan Altima GLE specifikation

Den Altima är en medelstora sedan tillverkas och distribueras av Nissan. Nissan Altima har varit en central fordon i Nissans sortiment sedan den infördes 1993. Den 1999 Altima GLE modell presenterade en premie inredning, med läder-klippta säten och ratt. Motor

1999 Nissan Altima GLE är utrustad med en 2,4-liters, fyrcylindrig motor som ger 150 hästkrafter vid 5.600 rpm och 167 pund fötter vridmoment vid 4000 rpm. Den fyrcylindriga motorn har fyra ventiler per cylinder. Den har ett kompressionsförhållande på 9,2:1 och har en borrning och slaglängd på 3,50 inches med 3,78 inches. Motorn har en sekventiell elektronisk bränsleinsprutning (SEFI) systemet, och det tar vanlig blyfri gas. Den Altima har en fyra-växlad automatlåda med överväxel.
Bränsleekonomi, köregenskaper och bromsar

Altima GLE har en bränsle-tank kapacitet på 15,9 liter. Enligt US Environmental Protection Agency uppskattningar har Altima en bränsleekonomi på 22 miles per gallon i staden och 30 mpg på landsväg. Den sedan har oberoende främre och bakre fjädring med spiralfjädrar och krängningshämmare. Framhjulen är utrustade med skivbromsar, medan de två bakre hjulen har trumbromsar. Den Altima har framhjulsdrift.
Säkerhetsfunktioner

1999 Nissan Altima GLE har flera funktioner för att hålla förare och passagerare säkra. De bakre dörrarna är försedda med dörr barnsäkerhetsspärr att skydda barn från att oavsiktligt öppna dörren. Effekt dörrlås och fönster makt är standardutrustning, och krockkuddar distribuera både på förarsidan och passagerarsidan fram. Fordonet har också en stöldskydd larm.
Ytterligare funktioner

1999 Altima GLE har en kapacitet på fem personer. Den sedan har praktiska funktioner som luftkonditionering, farthållare och mugghållare. Den GLE interiör inkluderar lädersäten, medan varje hjul är utrustad med aluminiumfälgar. En AM /FM-radio och kassettbandspelare ingår också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137769.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.