Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2001 330Ci Coupe specifikation

The 330ci är en coupe modell från BMW och en del av dess 3 - serie av bilar. Det upprätthåller sportighet och lyx att BMW är känt för och har många bekvämligheter för nöje och säkerhet för föraren . Den 2001 -modellen kan fås för under $ 12.000 och skulle göra ett bra val för någon som funderar på att börja köra ett fordon kvalitet lyx . Säkerhetsfunktioner

330Ci funktioner 4 - hjuliga anti - slicka bromsar, varselljus, barn ankare sits, antispinn och automatisk låsning säkerhetsbälten . Den har också fyra krockkuddar : förare , passagerare och en i varje dörr . Denna bil har också ett huvudskydd som utlöses vid nedslaget för att skydda föraren .
Mekanisk

330Ci har en 3 - liters , 6 - cylindrig - förskjutning motor . Det är en bak - hjulsdrivna fordon med en 5 - växlad manuell växellåda . Den lagrar bensin i sin 16,6 - liters tank , varifrån det blir 21 miles per gallon i staden och 30 på motorvägen . Denna bil har också en hydrauliskt dämpad framvagn , en multi - link fjädring bak och krängningshämmare fram och bak .
Bekvämligheter

330ci funktioner lädersäten , ett fordon övervakningssystem med instrumentpanelen display och fjärrstyrning . Dess fönster , säten , dörrlås , speglar och trunk release är alla drivs för lätthet och bekvämlighet . En bakre defroster , klimatanläggning , inbyggt stöldskydd , låsa handskfacket , läslampor och belysta speglar visir avsluta denna imponerande paket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137131.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.