Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2000 Mercedes C320 Specifikationer

Den 2000 Mercedes-Benz C-Klass C280 är en lyxig sedanmodell som säljs för $ 31.750. Fordonet är överbelastad med både inre och yttre egenskaper. Den har en högpresterande motor samt säkerhetsfunktioner såsom dubbla krockkuddar och en startspärr. Motorns prestanda och ekonomi

Enligt Motortrend.com har 2000 Mercedes-Benz C-klass C280 Sedan en 2,8 liters, 1,101.97 kubiktum motor. Den har sex cylindrar med en 3,53 tums hål och 2,89 tums stroke. Komprimeringsgraden är 10 och tre ventiler per cylinder finns i fordonet. Den C280 tar bara premium blyfritt bränsle i sin 16.4 liters tank och får 21 till 24 miles per gallon. Fordonet har 194 hästkrafter kör på 5800 varv per minut. Det maximala vridmomentet är 195 fot-lbs. vid 3.000 varv per minut. Addera Chassi Standard Funktioner

C230 levereras som standard med låsningsfria bromsar med ventilerade skivor, elektronisk antispinn, en startspärr som håller bilen från att vara het trådbunden och en fullstor legering-fälg reservhjulet samt tvärlänk med krängningshämmare fram och bak.
Interiör Standard Funktioner

Enligt Motortrend.com interiören har standard luftkonditionering med klimatkontroll, fjärrstyrt stöldskydd skydd, främre och bakre askfat, en ljud stöldskydd skydd kod, ett Bose ljudsystem, försenade blekning Innerbelysning, extern temperatur läsare, förare och passagerare krockkuddar front , främre skålade säten, inbyggt garage dörröppnare, låsbara handskfacket, reglerbara strålkastare och åtta högtalare.
Yttre Dimensioner och standarder

C320 är 14 fot, nio inches lång och fem meter, sju inches bred. Fordonet har en fyra-fot, åtta-tums hjulbas. Den främre spåret är åtta fot, 10 tum och det bakre spåret är fyra fot, 11 tum. Höjden är fyra meter, nio tum och trottoaren-till-stävja vändradien är 35 meter, två tum. Fordonet levereras med kroppen sidoprofilsektionen, främre och bakre kropp stötfångare färg, krom trim på sidorna av kroppen och på stötfångare, dimljus fram och konventionella linser halogenstrålkastare glödlampa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136751.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.