Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man programmerar 1997 Aurora Remote Keyless Entry

I 1997 års Oldsmobile Aurora kommer med keyless inresa installerad på fordonet. Denna funktion gör att du kan låsa och låsa din dörrar vid en knapptryckning via fjärrkontroll, från ett avstånd, i stället för att använda en nyckel. Om du förlorar din Auroras fjärrkontroll nyckelbricka eller köpa extra sådana, måste du programmera fob för att systemet ska fungera. Proceduren för programmering av fjärrkontrollen på Aurora är lite mer komplicerat än vanliga förfarandena för programplanering för andra märken och modeller. Du måste se till att du har en bygel innan du börjar. Saker du behöver
Aurora nyckelbricka eller fobs
Byglingstråd
Visa fler instruktioner
1

Få in i din 1997 Oldsmobile Aurora och satte nyckeln i tändningslåset , men lämna nyckeln i läge "Off".
2

Titta under din Auroras förarsidan instrumentbrädan för att hitta din datalänk port, märkt "OBDII hamn." The data port bred upptill och smal nedtill. Den breda delen har portar 1 till 8 från vänster till höger, och den smala delen har portar 9 till 16 i ordning från vänster till höger. Inuti varje port är kontaktstiften. Du kommer att behöva hitta portarna 8 och 4.
3

Haka din bygel till stiften metall kontakt och anslut porten 4 till port 8. Din bil kommer att kontrollera att det har trätt programmeringsläget genom att cykla dina lås en gång. Om låsen inte hörbart cykel, har du förmodligen bygel i fel port. Försök igen. Om lås cykeln, stäng alla Auroras dörrar.
4

Byt din nyckel till läge "på" i din tändning, och dina dörrar låses automatiskt.
5 < p> Tryck "Lock" och "Lås upp"-knappen på din nyckelbricka samtidigt och vänta 15 sekunder innan dörren låses igen cykeln. Släpp dina knappar på fjärrkontrollen och ta bort dina jumper kablar för att avsluta programmeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136258.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.