Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Mini Cooper Generator Specifikationer

Mini Cooper var ursprungligen utformades och infördes i Storbritannien 1959 som en liten bil för att bekämpa höga bränslekostnader. Känd som Mini när de införs, blev namnet Mini Cooper efter den brittiske racerföraren John Cooper, som bidrog konstruktionsändringar till motorn. Liksom alla motorer, bygger Mini Cooper s kraftverk på en generator för att ladda batteriet medan fordonet är i rörelse. Amps

En ampere, eller amp, utgör den grundläggande enheten av elektrisk ström. Den grundläggande funktionen för varje generator, vare sig i en Mini Cooper eller annat fordon, är att producera elektrisk ström för att ladda bilens batteri. Batterier lagrar likström, och motorn är beroende av att den nuvarande för starten och sedan det elektriska systemet beror på aktuell att fortsätta jobba. Utan en generator, kommer batteriet springa så småningom ut av strömmen och bilen kommer inte att fungera. Enligt Mini Cooper, för sina 2011 Hardtops och konvertibler, är mängden ström som produceras av generatorn 150 ampere. Denna ström växelström som generatorns ändras till likström.
Watts

Watts representerar en mätning av elektrisk effekt, till exempel en 100-watts glödlampa. Enligt Mini Cooper, genererar 2011 generator 2100 watt.
Rotor

vridning av rotorn i generatorn producerar elektrisk ström. Rotorn är fäst vid motorns vevaxel så att när det visar, vänder rotorn med samma hastighet. Enligt Mini Cooper, är vridmoment vid 4250 rpm 140 foot-pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138229.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.