Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Så här ändrar en Mercedes 230E

Mercedes-Benz W123 arbetsföra raden av motorfordon är en av de mest legendariska i historien om den tyska biltillverkaren. Dessa bilar var faktiskt tillverkas av de ingenjörer som utformade dem, garanterar en nivå på några kvalitetskontroll fordon har någonsin uppnått. Medan 300D Turbo Diesel är det mest populära modellen bygger på detta chassi, finns andra modeller också eftertraktade. Den 230-modellen såldes i Nordamerika 1977-1978, medan den mer kraftfulla europeiska 230E modellen tillverkades från 1979 till 1985. Många av dessa europeiska modeller importerades till USA genom grå-marknadskanaler. Instruktioner
1

Byt ut navkapslar att fräscha utseendet på din 230E. Den 230E, liksom många av de W123 arbetsföra bilar som säljs i Europa, var utrustad med navkapslar som presenterade en målad mittsektion som matchade bilar paint. Dessa hjul är naturligt benägna att repor och är inte det lättaste att underhålla. Växla en uppsättning Fuchs Bundt-stil fälgar som de nordamerikanska modeller kan lägga en sportig känsla till din 230E. Den 14-tums Bundt fälgar är vanliga och relativt prisvärd, medan 15-tums fälgar är mer sällsynta och därmed dyrare, men de kan erbjuda bättre hantering och stil.
2

Ändra dina strålkastare från rektangulära strålkastare som kom utrustade på den europeiska marknaden 230E. Nordamerikanska modeller kom utrustad med en quad, runda strålkastare design som delar samma dimensioner som de europeiska modeller, men ger en stil som många tycker sig vara mer framstående eftersom det gör din Mercedes sticker ut från andra bilar.
Sida 3

Ta ut OEM Becker radio med AM /FM-mottagare och kassettspelare och ersätta den med en mer modern enhet. Du kan lägga till en CD-spelare med en iPod-uttag för att lägga till funktioner till dina 230E. Denna förändring är inte så svårt som det skulle vara i senare modell Mercedes fordon, som standardenhet inte är integrerad i instrumentpanelen själv.
4

Lägg en instrumentpanel locket på din 230E s streck. Dessa matta täcker kan antingen täcka upp repad som har inträffat under tiden eller kan tjäna till att skydda din dash från att knäckas i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138264.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.