Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Saturn Ion 3 Specifikationer

Saturn presenterade Ion sedan och coupe 2003. Som Saturnus nybörjar bil, ersatte Ion S-serie bilar, som debuterade med Saturnus varumärke i början av 1990. År 2007 var Ion ersättas med Astra kombi, men Ion levde vidare som en av Saturnus bränslesnåla nybörjar bilar. 2007 Ion 3 var en del av en tre-modell lineup, sällskap av Ion 2 och Redline. Den Ion 3 kom i Sedan och Quad coupe varianter. Motor och bränsleekonomi

Ion 3 kom med en 145-hästkrafter, 2,2-liters rak fyrcylindrig motor. Med en 3,4-tums hål, 3,7-tums slaglängd och 10:1 kompressionsförhållande, når motorns maximala hästkrafter vid 5600 rpm. Maximalt vridmoment på 150 pund-fot uppnås vid 4.200 rpm. Den 2007 Ion 3 får ungefär 23 miles per gallon i staden och 32 mpg på landsväg, och den har en 13-liters bränsletank.
Transmission och Drive Type
< p> Den Ion 3 sedan och Quad Coupe kom med en femväxlad manuell växellåda med överväxel. Overdrive tillåter motorn att få bättre bränsleekonomi och minskar slitaget på motorn. En fyra-växlad automatlåda finns också. 2007 Ion 3 är en front-wheel-drive bil med skivor fram och bak trumbromsar samt front oberoende fjädring.
Interiör och säkerhet

ION 3 Quad coupe plats för upp till fyra personer med fram-och baksäte hink. ION 3 fyra-dörrars sedan rymmer upp till fem med främre skopa och baksätet. Trasa sits trim kom standard, och lädersäten finns tillgängliga. Effekt lås, makt ytterbackspeglarna och hastighetsberoende volymkontroll kom med 2007 Ion 3. Säkerhetsfunktioner inkluderar fyrhjulig låsningsfria bromsar och förarsidan och passagerarsidan fram-sidokrockkuddar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136763.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.