Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hyundai Accent CRDi Specifikationer

Hyundai Accent är en produkt av den koreanska motortillverkaren Hyundai. Lanserades för första gången 1999 på Frankfurt International Motor Show, var Accent CRDi modellen lanserades 2007. Denna modell använder både diesel och bensinmotor och både manuell och automatisk växellåda. Denna bil är klassificerad som en familjebil. Detta är en fyra-dörrars sedan som har ett utmärkt fjädring och en immaculate inredning. Specifikationer

CRDi är utrustad med flera säkerhets och egenskaper lyx, inklusive kropp-färgad stötfångare, tonade rutor, värme-och kylsystem, servostyrning och fönster power, full dörrens armstöd, varvräknare, baksäte bälten, eluppvärmd bakruta och dimljus.
Motor

CRDi är utrustad med en 1,5-liters, dual-kamaxel (DOHC) bensinmotor. Den modell av motor tas ur Hyundai Alpha beteckningen. Motorn är monterad i fordonets front. Det består av fyra ventiler per cylinder anordnad i ett in-line fyrcylindriga motorer, alltså, det är en 16V motor. Tändsystemet är en rent elektronisk tändsystem med multipoint bränsleinsprutning bränslesystemet.
Mått och vikt

Längden på bilen mäter 13 fot , med en total bredd av ca 5 meter och en total höjd av 4 meter. Bränsletanken är 12 liter och hela bilen väger 2,290 pounds. Interiören har 3 meter av främre utrymme, 4 fötter främre benutrymme och nästan 3 meter av bakre benutrymme.
Prestanda

En fem-växlad växellåda kan antingen vara manuell eller automatisk växellåda. Topphastigheten på detta fordon är 105 mph. Det tar 14 sekunder att skjuta från en hastighet av 0 mph till 60 mph. Bränsleförbrukning för denna bil är cirka 13 mpg i staden och 20 mpg på landsväg
Fjädring och Hjul

främre hjulupphängningen är en McPherson fjäderben skruvfjäderkropp.; baksidan suspension är en dual-link-system med gasfylld stötdämpare och krängningshämmare. De främre bromsarna är tillverkade av ventilerade skivor, medan de bakre bromsarna är trummor, bilen har en diagonal, dubbel-krets hydrauliskt kraftassisterade bromssystem. Den CRDi använder ett rack-and-pinion standard servostyrt-styrsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136857.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.