Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationer för en Buick Lacrosse

Buick introducerade fyrdörrars Lacrosse lyx sedan 2005. Delta i en familj av andra lyxbilar och delning - såsom Buick Lucerne och Enclave - den Lacrosse har bidragit till att förlänga Buicks personbilskomfort lineup där Regal och Century av gamla underlåtit att lyckas. Den nya 2011 Lacrosse kommer i CX, CXL och CXS-modeller, var och en har Buick rykte för lyx och prestanda. Motor och bränsleekonomi

2011 Lacrosse CX och CXL modellerna levereras som standard med en 182 hästkrafter, 2,4-liters, rak fyrcylindrig motor. Tillgängligt är en 280 hästkrafter, 3,6-liters V6, som levereras som standard med CXS. Den fyrcylindriga kan uppnå ca 19 mpg city och 30 mpg highway, medan V6 SIPS något mer vid cirka 17 mpg city och 27 mpg highway. De Lacrosse sport en 18,4-liters bränsletank.
Transmission och Drive Type

Varje modell av 2011 Lacrosse sport en sex-växlad automatlåda med överväxel. Overdrive tillåter motorn att uppnå större bränsleeffektivitet och minskar motorslitage. Den 2011 Lacrosse levereras som standard med framhjulsdrift, medan CXL modellen erbjuder ett all-wheel-drive alternativet. Elektronisk stabilitetskontroll, fyra hjul skivbromsar, gas-trycksatta chocker och rack-and-pinion styrning är standard på varje modell.
Interiör och säkerhet
< p> Varje modell av Lacrosse stöd sittplatser för upp till fem personer med frontskopa och baksätet. Trasa sits trim kommer med CX, medan läder levereras med CXL och CXS modeller. Klimatanläggning, elektriska fönsterhissar, lås makt och fjärr keyless inresa komma med varje modell. Säkerhetsfunktioner inkluderar fyrhjulig låsningsfria bromsar, förare och passagerare fram-och sidokrockkuddar, samt första och andra raden krockgardiner. Finns för vardera bakre sidokrockkuddar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136856.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.