Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2000 Subaru Outback specifikation

Den första Subaru Outback introducerades i USA under 1996. Det valdes bygger på Legacy. Subaru använde frasen "Världens första Sport Utility Wagon" som en slogan för fordonet. De Outbacks tillverkas vid en fabrik i Japan samt en i Lafayette, Indiana. Den 2000 Outback är en del av den andra generationen av Outbacks. Modell och produktion

Outback är baserad på Subaru Legacy kompakt modell och delar vissa funktioner. Det anses vara en crossover. Subaru Outbacks rida en förhöjd fjädring med 7,3 inches av markfrigången. Den Outback producerades i färger som svart granit, timberline grön, vit björk, titan och winestone pärla. Den redesign av Outback 2000 involverat större dimensioner och en blygsam restyling. År 2000 var denna bil finns som en sedan eller en vagn.
Motor

2000 Outback har en 4-cylindrig, 2,5-liters, 165-hästars motor . Motorn kräver blyfri bensin. Den har en maximal dragkapacitet på 2000 pounds. Den har också en multi-poängsystem bränslesystem. The Outback är fyrhjulsdrift.
Mått

2000 Subaru Outback har en 104,3-tums hjulbas. Den har en total tjänstevikt på 3,485 pounds. Den yttre längd är 184,4 inches och de yttre klockor höjd i 58,3 inches. Subaru Outback är 68.7 inches bred.
Funktioner

funktioner på en Subaru Outback inkluderar farthållare, fjärr trunk release, keyless inresa, dimljus makt månen tak och bak bakruta. Fordonet har dagtid varselljus samt komplexa yt lins halogenstrålkastare glödlampa och tonade glas. Det finns massor av funktioner för interiören liksom, inklusive sportstolar, framsätet mittarmstöd, låsbart handskfack och dörren på glänt varning. The Outback kan normalt sittplats fem personer och har fyra dörrar. Låsningsfria bromsar är standard.
Övriga specifikationer

Genomsnittlig kombinerad bränsleekonomi för 2000 Outback är 21-25 mpg. Bensintanken rymmer cirka 16,9 liter. Outbacks har 16-tums lättmetallfälgar samt främre säkerhetsbälten med elektriska bältessträckare och kraftbegränsare. Bakre barnsäkerhet dörrlås finns också tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136604.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.