Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1999 Mitsubishi Galant specifikation

The 1999 Mitsubishi Galant var en medelstora sedan från den japanska biltillverkaren för att konkurrera med de bästa erbjudanden som Toyota Camry och Honda Accord. Den åtta-generationen Galant bil, infördes i USA för 1999 års modell, ökade betydligt jämfört med sin föregångare och erbjuder helt nya styling. Med både fyra-och sexcylindriga motorer, var Galant finns som antingen en mer grundläggande kombi eller en med mer sport intentioner beroende på trim nivå. Motorer

För 1999 var Galant DE och ES-modeller är utrustade med en 2,4-liters fyrcylindrig motor. Detta kraftverk hade en enkel överliggande kamaxel, multi-point bränsleinsprutning och 16 ventiler. Kompressionsförhållande är 9,0-till-1 med borrning och slaglängd mätinstrument 3.41-by-3.94 inches. Uteffekten ligger på 145 hästkrafter vid 5.500 rpm och 155 foot-pounds av vridmoment vid 4.000 rpm. Den ES var tillgängliga med en valfri större motor, standard på LS och top-of-the-line modeller GTZ. Denna 3,0-liters V6 hade en enkel överliggande kamaxel, 24 ventiler och multi-port bränsleinsprutning. Kompressionsförhållande var också 9,0-till-1, med borrning och slaglängd 3,59-by-2.99 inches. Den V6 gjort 195 hästkrafter vid 5.500 rpm och 205 foot-pounds av vridmoment vid 4000 rpm.
Drivlina och chassi

Galant motor var i fronten, skicka ström till framhjulen. Två sändningar fanns tillgängliga - en fyra-växlad automatlåda utrustad med överväxel och en femväxlad manuell. Den helt oberoende fjädring används stöttor och spiralfjädrar i fronten tillsammans med en multi-link setup och spiralfjädrar i baksätet. Nämnda "Motor Trend" av Galant GTZ setup: ". Vid varvtal, kände attraktionen tillräckligt sport-sedan företaget, suspensionen sänder bra vägkänsla utan att straffa de åkande" Bromsning kom via fyrhjuliga skivbromsar hela modellprogram, men låsningsfria funktionalitet var endast standard för V6-motorer bilar.
Exteriör och interiör

Den nya-för-1999 Galant möter konkurrens i den eftertraktade medelstora sedan marknaden. Den försökte att stå ut via mycket mer kantiga styling än en modern Camry eller Accord. Bilens exteriör mätte 187,8 inches lång, 68,5 inches bred och 55,7 inches tall, sitter på en 103,7-tums hjulbas. Curb vikter varierade från 2,900 till £ 3165. beroende på trim nivå och välja motor. Interiören sitter fem med 43,5 inches fram och 36,3 inches benutrymmet i baksätet. Läder sittplatser var standard för Galant LS och GTZ. Krockkuddar skyddade förare och framsätespassagerare i hela modellprogrammet med LS och GTZ emot tillsats av sidokrockkuddar.
Fuel Economy

FuelEconomy.gov redovisar siffror gas körsträcka för Galant följande. Med den fyrcylindriga motorn och manuell växellåda, kunde förarna förväntar 20 mpg i staden och 28 mpg på landsväg. Fyrcylindriga bilar med automatisk återvände 19 mpg i staden och 26 mpg på landsväg. För V6 och automatlåda, doppade bränsleekonomi något till 17 mpg i staden och 25 mpg på landsväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137963.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.