Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man återställer Keyless Entry koden på en 2001 Mercury Grand Marquis

I 2001 Mercury Grand Marquis levereras med en förprogrammerad keyless-portkod från fabriken. Fordonet gör att du kan programmera en extra anpassad kod. Om du är orolig för att någon känner till din kod, eller om du har glömt det, kan du återställa den anpassade koden genom att rensa ut och programmera en ny anpassad kod. Den ursprungliga fabriken koden krävs för att återställa den anpassade koden. Instruktioner
1

Hitta din Grand Marquis "kod fabriksåterställning. Detta är den permanenta keyless-entry kod som levereras med fordonet från fabrik. Den är skriven på ett kreditkort-storlek slip i ägarens böcker i handskfacket. Om du inte kan hitta det, måste du besöka en Ford /Lincoln /Mercury-återförsäljare för att få återförsäljaren hämta det åt dig.
2

Stäng förarsidans dörr och stå framför det , nära den keyless-posten pad. Ange din fabrik-reset-koden på dörren pad. Tryck på "1-2"-knappen inom 5 sekunder för att mata in koden.
3

Tryck och håll nere "1-2"-knappen i ungefär två sekunder, eller tills Grand Marquis " dörrar låsa och låsa upp. Detta raderar den tidigare koden. Du kan nu programmera en ny kod.
4

Input fabriken-reset-koden på plattan igen. Tryck på "1-2"-knappen inom 5 sekunder för att mata in koden.
5

Mata in femsiffrig kod som du vill använda. Detta är din nya anpassade koden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136236.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.