Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2003 Accord Coupe Vs. Sedan

Den 2003 Honda Accord var den första årsmodellen av den sjunde generationen av bilen. Den Accord fanns i en coupe kaross och en sedanmodell kropp stil. Den Accord Coupe och accord sedan hade liknande egenskaper, t.ex. möjligheten att en fyrcylindrig eller sexcylindrig motor. Men det fanns flera skillnader mellan de två. Prisskillnader

Som av 2010, har Honda Accord Coupe en Kelley Blue Book värde på mellan $ 9800 och $ 10.900. Den Accord kombi är något lägre än coupe, allt mellan $ 9175 och $ 10.800.
Storleksskillnader

Accord Coupe var ett fordon med två dörrar, medan Accord sedan presenterade fyra dörrar. Den coupe var ungefär 2 inches kortare än sedan, och erbjöd mindre last och inre rum. Båda fordon hade en kapacitet på fem, ändå kunde tre människor passar mer bekvämt i baksätet av sedanmodell. Den sedan får ungefär fem inches mer benutrymme i baksätet. Den coupe som mer benutrymme i framsätet med mindre än en tum.
Inredningsdetaljer

Varje modell av Accord Coupe erbjuds makt lås, till skillnad från Accord sedan. Makt lås var inte standard för Accord DX sedan och Accord DX sedan AT. Däremot erbjöd LX och EX modeller av sedanmodell makt lås. Alla Accord Sedan modeller erbjuds barn-säkerhet dörrlås, medan Accord Coupe modellerna inte besitter denna säkerhetsfunktion.

Farthållare var en standard för alla modeller Accord Coupe. De Accord DX sedanmodeller inte bära farthållare som standard, men LX och EX modeller gjorde.

Coupe erbjuds lastutrymme spännband, till skillnad från de sedanmodeller.

Exteriör Funktioner

Accord kombi hade en hjulbas på 107,9 inches, i motsats till den Accord Coupe, som hade en hjulbas på 105,1 inches. Den standarddäck för coupe var 205/65R/15 och standarddäck för sedan var 195/65R/15. Medan de två fordonen var nästan identiska i bredd, var sedan ungefär en tum och en halv längre och två inches längre än coupe.All fordon Accord Coupe var utrustade med automatiska strålkastare. Den Accord DX sedan inte erbjuda automatiska strålkastare.
Vänddiameter

sedan hade en vändradie på 36,1 meter, medan coupe hade en vändradie på 35,4 meter . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136010.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.