Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Funktioner av 2008 Impala LS

General Motors Chevrolet har varit en kämpande bilföretag. Nyare förändringar inom företagets bil laguppställningar har dedikerade till att erbjuda nya och innovativa funktioner för att se till att bilarna kan konkurrera med internationella företag. Detta är tydligt i den 2008 Chevy Impala LS, som bilen levereras med en mängd funktioner som kan användas för att locka försiktiga köpare. Säkerhetsfunktioner

2008 Chevy Impala LS kommer med ett antal standard säkerhetsfunktioner. Till exempel är bilen utrustad med krockkuddar förare front med etappvis utbyggnad, passagerare krockkuddar front utrustade med givare och flerstegs utbyggnad och främre och bakre sidokrockkuddar gardin. Förutom krockkuddar, bilens övriga standard säkerhetsfunktioner inkluderar en startspärr för att göra stjäla din bil extremt svåra, fyra skivbromsar, däribland två ventilerade skivor, och ett lågt däcktryck indikatorn varnar dig att tröttna frågor. Alla premium säkerhetsfunktioner som finns i 2008 Chevy Impala LS har hjälpt Garner 5-stjärniga frontal förarsidan och 50-stjärniga frontal passagerarsidan krasch betyg säkerhet.
Bekvämlighet funktioner

Bilen är fyllt med fjärrströmbrytare lås med varvtalsreglering, ett serviceintervall indikator varnar dig när din bil behöver service, en röst aktiverande systemet och främre mugghållare. Dessutom säkerhetsbältena i främre förar-och passagerarsidan, liksom i baksätet, är höj-och sänkbara, vilket främjar förare och passagerarkomfort. Fönstren i fram-och baksidan av bilen är alla drivs, och stammen också kommer med en fjärrutlösare. För ökad komfort förarstolen levereras med elektroniskt justerbara sportstolar, så att du kan manipulera höjden, ländryggen och luta sätets läge.
Motor & Components Stereo

Motorn består av en 3,5-liters V6-motor fram med 211 hästkrafter. Det är ett multipunkt bränslesystemet. De motorkomponenter möjliggöra en bränsleförbrukning på cirka 29 miles per gallon på motorvägen, och 18 till 22 miles per gallon i staden. Inuti Impala LS hittar en kompetent stereo som består av en RDS ljudsystem med en satellit radio och en CD-spelare som kan läsa MP3-filer. Inom bilen är sex förstklassiga högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136492.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.