Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Mercedes S550 Specifikationer

Den 2011 550 ligger nära den högre änden av Mercedes-Benz linje av lyxiga sedaner. Den har en stor, kraftfull motor, elektroniskt assisterad växellåda, kraftförsörjning, bromsning och säkerhetskontroller, liksom liksom bekvämligheter som Röststyrd-in-dash navigationssystem och en backkamera. Det är en högpresterande bil med en prislapp långt över de flesta sedaner på marknaden. Mått

Mercedes S550 mäter 206,5 inches lång, 83,5 inches bred och 58 inches tall. Det är Hjulbasen är 124,6 inches och väger £ 4455.
Motor

S550 använder en 32-ventil V-8 motor som levererar 382 hästkrafter. Denna 5,5-litersmotorn är en tvilling-gnista, vilket betyder att den använder två tändstift per cylinder.
Drivlina

sju-växlad automatlåda på S550 kan användas med rattmonterade växelpaddlar och är programmerbar för att skifta till ett högre eller lägre varvtal enligt förarens önskemål. Fordonet har fyrhjulsdrift och Mercedes fyrhjulig Electronic Traction System.
Prestanda

382 hästkrafter motor S550 kan accelerera från noll till 60 mph på bara 5,4 sekunder. Naturvårdsverket uppskattar sin gas körsträcka på 15 mpg i staden och 23 mpg på landsväg, med premium 91 oktan bränsle. Addera Bromsar
p Alla fyra anti- lås skivbromsar är ventilerade, med de främre bromsarna med fyra kolvar en bit i varje bromsok, i motsats till mer sedvanliga enstaka kolvsok som finns angivna på de bakre bromsarna. Den Brake Assist-systemet också gäller automatiskt full bromskraft när det bedömer att föraren har angett en nödbromsning situation.
Hantering

framänden gas-trycksatta chocker och krängningshämmare har anti-lift-kontroll för att bättre stabilisera fordonets front. Den oberoende bakre fjädring innehåller anti-squat och anti-dive-system för att hålla den bakre delen av fordonet nivå i de flesta förhållanden. Den servostyrningen är hastigheten känslig. Electronic Stability Program hjälper också föraren genom att jämföra förarens indata till fordonet hantering och bromsar enskilda hjul eller reducera motoreffekten för att göra automatiska styrningen korrigeringar.
Comfort

uppvärmda läder framsäten komma med tre-läge minne. Den in-dash GPS-systemet har en intern 20 gigabyte hårddisk och 600 watt, har 15 högtalare stereo en sex-skivors CD-växlare. Det finns också ett röststyrt kommunikationssystem.
Pris

Mercedes listar ett rekommenderat pris på av 2011 S550 på $ 93,000.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135874.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.