Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1993 Dodge Colt specifikation

I 1993 års Dodge Colt var i två trimmar, basmodellen och GL. Båda trim kommer i antingen en två-dörrars Coupe eller en fyra-dörrars sedan. Annat än sittplatser skillnader, hade alla Colts mestadels samma specifikationer. Den automaker tillverkas även denna bil som Plymouth Colt, baserad på Mitsubishi Mirage. Ofta kan du använda reservdelar från någon av dessa källor. Storlek och mått

1993 Colt Coupe är 171,1 inches lång, 66,1 inches hög och 51,4 inches bred med en tjänstevikt på 2,085 pounds. Den sedan är 174 inches och väger 2,195 pounds. I båda modellerna, framstolarna har upp till 43 inches av benutrymme och takhöjd på ca 39 inches. Den fyrdörrars har något mer benutrymme på 33,5 inches jämfört med två dörrar är 31 inches.
Motor och växellåda

Två inline fyrcylindriga motorer fanns tillgängliga för någon modell, antingen en 1,5-liters med 92 hästkrafter eller en 1,8-liters med 113 hästkrafter.

standardväxellåda är en fem-växlad manuell med alternativ för antingen en tre-växlad automatisk eller en fyra-växlad automatlåda med överväxel i GL trim, och fyra-växlad automatlåda med överväxel för basen trim. Alla versioner är framhjulsdriven.
Funktioner

Alla modeller av 1993 Colt har skivbromsar fram och bak trumbromsar. GL har en främre krängningshämmare och en valfri touring fjädringssystem.

Lås, fönster och trunk release är allt mekaniskt. Många funktioner var inte standard för någon modell, men var tillgängliga. Alternativ inkluderar luftkonditionering, en AM /FM-stereo, last ljus, intermittent vindrutetorkare, och bakre avfrostnings.
Bränsleeffektivitet

EPA beräkningar för 1993 Dodge Colt är 25 stadens miles per gallon och 30 miles motorväg per gallon, till i genomsnitt ca 27 mpg. Den fem-växlad manuell växellåda kan bli så hög som 39 mpg i landsvägskörning beroende på körstil.
Säkerhet

Front låsningsfria bromsar var standard för 1993 Colt, och ett bakre ABS-systemet var tillgängliga.

National Highway Traffic Safety Administration betygsatt Colt vid tre av fem stjärnor för förarens säkerhet i kraschar frontalkrock, och en fyra för passagerarnas säkerhet i frontalkrock kraschar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136430.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.