Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Chevy 3.5 V6 specifikationer

Motorer varierar i storlek och makt från fordon till fordon och kan i hög grad påverka prestanda och bränsleekonomi på din bil . Den Chevy 3,5 V6 är en motor som används i 2011 Chevy Impala som du bör veta mer om om du är intresserad av Chevy motorer. Förskjutning

Motorvolym mäter volymen av bränsle som förflyttas i en enda rörelse av kolvarna inuti cylindrarna hos en motor. Mätningen mäts ofta i kubikcentimeter eller liter . Den Chevy 3,5 V6 motor har en cylindervolym på 3,5 liter eller 214 kubiktum .
Hästkrafter

Hästkrafter är en måttenhet som ursprungligen utvecklades för att jämföra effekt av ånglok till det av hästar . Idag mätningen används på bilmotorer . Den Chevy 3,5 V6 kan skapa en maximal motorstyrka 211 hästkrafter under drift vid 5.800 varv per minut .
Torque

Vridmomentet är ett mått som mäter den roterande tvinga av ett objekt. I bilmotorer , är denna mätning används för att maximera förmågan hos en motor . Den Chevy 3,5 V6 motor kan skapa högst 216 ft-lbs . vridmoment vid drift vid 4.000 varv per minut .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138006.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.