Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Funktioner och specifikationer på Daewoo Cielo

Den Daewoo Cielo tillverkades i Sydkorea mellan 1994 och 1997 och tillverkas fortfarande i det lilla landet Uzbekistan. Cielo var den första internationella bilen lanserades i Indien, och därför har en stark efter det. Denna fyrdörrars subcompact sedan uppfyller europeiska säkerhetsstandarder och säljargument inkluderar enkel körning, hög körsträcka per gallon gas-och kostnadsmedvetna prissättning. Prestanda
Daewoo Cielo är kompatibel med europeiska utsläppsnormer.

Daewoo Cielo har en 1,5-liters, fyrcylindrig radmotor. Den Cielo är känt för utmärkt bränsleekonomi. Sekventiell bränsleinsprutning, dubbla injektorer spray och ett modernt elektriskt styrsystem slutföra motorn. Daewoo Cielo genomsnitt cirka 25 miles per gallon. Framvagn har fjäderben med spiralfjädrar och en krängningshämmare. Fjädringen bak har en axel torsion beam, stötdämpare och extra krängningshämmare. Styrning är power-assisted rack och vingklippa, och manuell växellåda har fem växlar, inbegripet omvänd. Skivbromsar fram och bak trumbromsar slutföra bromssystemet, vilket är inte anti-lås. Det finns främre och bakre dimljusen.
Interior
Cielo exteriöra färger inkluderar vit, silver, grön och azurit blå.

förarsidan krockkudde är en standardfunktion i Daewoo Cielo. Rotary klimatkontroll tillåter föraren att optimera innertemperatur, och ljudfunktioner inkluderar Daewoo System Stereo Music (fyra högtalare radio och kassettbandspelare). GLX-modellen levereras med en enda cd-spelare utöver det vanliga ljudpaket. Tilt styrning möjliggör maximal styrning komfort och säkerhetsbälte varning charm klockorna uppmärksamma föraren. Anti-submarine platser är grundläggande och tillfredsställande, men benutrymmet i baksätet kan lite trånga beroende på förare och passagerarsätet positionering.
Safety
Driver-sidokrockkudde är en säkerhet särdrag hos Daewoo Cielo.

Daewoo Cielo är utrustad med lås makt fönster och barnsäkert lås. Trestegs stötfångare ger krasch motstånd, och det finns förstärkta stålbalkar inom vart och ett av de fyra dörrarna för att minimera skada vid sidokollision kraschar. Den hopfällbara ratt skyddar föraren från bröstet skador under front-effekt kraschar. Främre och bakre deformationszoner är utformade för att absorbera kraften från effekterna också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136906.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.