Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2000 Chevrolet 2.4 DOHC Motorspecifikationer

Den 2000 Chevrolet 2,4-liters, dubbla överliggande kam motor användes i amerikanska biltillverkaren s Cavalier raden av sedaner och kupéer. Denna motor var en första för Cavalier linjen på flera sätt, sportsligt ny teknik i ett försök att förbättra Cavalier s image som en av landets unsafest fordon i en olycka, enligt Cars Directory. Engine Performance

2000 Chevrolet dubbla överliggande kamaxlar motor sport 16 ventiler med högst 150 hästkrafter vid 5.600 rpm. Maximalt vridmoment för motorn priser på 155 ft.-lb. vid 4.400 rpm. Var och en av motorns fyra cylindrar har fyra ventiler. Den 2000 Cavalier var den första modellen året att erbjuda endast en fyrcylindrig motor, enligt Cars Directory hemsida. Tidigare årsmodeller som alternativet med en sexcylindrig motor. Borrning och slaglängd mätt vid 3,46 inches med 3,85 inches.
Transmission Alternativ

standardväxellåda för 2000 2,4 DOHC var en fem-växlad manuell. Köpare hade möjlighet att uppgradera till en fyra-växlad automatlåda. En manuell växellåda kan ha varit mer attraktivt för de förare som ville behandla coupe i ett sportigare mode medan den automatiska växellådan som ett alternativ för de förare som inte vill ha den skiftande kontrollen. Bilens drivlina var front-wheel-drive med vanlig servostyrning.
Bromsar och fjädring

låsningsfria bromsar var standard på Chevy Cavalier modeller produceras i 2000 års modell. Fordonet har också skivbromsar fram och bak trumbromsar. Front suspension är ett helt oberoende system för förbättrad hantering med den bakre delen av fordonet med en semi-individuell fjädring för ökad matta-kramas förmåga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136310.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.