Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2006 Ford Taurus specifikation

2006 Ford Taurus fortsätter redesign trend som inleddes 2004. Den enda kropp styling tillgängligt är en fyradörrars sedan, men två trim modeller finns tillgängliga: SE och SEL. Ford avbrytas nästan Taurus linjen efter 2006, men efter två års uppehåll, Ford återinfördes Taurus, och det är fortfarande produceras med 2010. Motor och Transmision

2006 Taurus har en 3,0-liters V-6 motor som genererar 153 hästkrafter vid 5000 rpm och gör 186 Nm i vridmoment vid 3.250 rpm. En fyra-växlad automatlåda med adaptiv skift kontroll är standard på 2006 Taurus.
Bakdetaljer

2006 Taurus har en total längd på 197,7 inches med en bredd av 73 inches och en höjd 58,1 inches. I har en 108,5-tums hjulbas. Fordonet har en tjänstevikt på 3,322 pounds, och maximal dragkapacitet är 1,250 pounds. Det har droppformade strålkastare och 16-tums hjul.
Inredningsdetaljer

träinredning accenter är tillgängliga för SEL-modellen. SE-modellen har plats för upp till sex personer med bänk sittplatser, medan SEL har skålade säten och plats för fem. Stugan har 40 inches av framsätet takhöjd, och stammen har 17 kubikmeter lastutrymme.
Hantering och köregenskaper

Cars.com anger hantering är tillfredsställande men inte bra i jämförelse med de topprankade Toyota Camry och Honda Accord sedaner. Webbplatsen noterar också att hanteringen kan ibland kännas klumpig, med en hårdare än väntat rida, och att använda den automatiska växellådan är oftast en smidig upplevelse, men föraren kan stöta på en viss tvekan när downshifting.

Egenskaper och tillbehör

funktioner Standard inkluderar kontroll automatisk hastighet, luftkonditionering, keyless inresa och el-speglar. Viktiga tillägg för SEL modell: stereo med CD-spelare, stöldskydd, knappsats inträde, utanför temperaturvisning, sex-vägs makt förarsätet och lampor förhållningssätt. Alternativen omfattar läder sittplatser, låsningsfria bromsar, bakspoiler, sidokrockkuddar och en sex-skivors CD-växlare. Addera Safety

Taurus är bland de bästa fordon för familjer, enligt föräldrarna tidningen och AAA. Fords Personal Safety System är standard med tvåstegskrockkuddarna. Främre krockkuddar distribuera på två nivåer beroende på omfattningen av skador på fordon. För frontalkrockar, ger Insurance Institute for Highway Safety toppbetyg av "goda" bland sina fyra-tier system för utvärdering, medan påkörning bakifrån är klassade som "marginell".
Fuel Economy

V-6 motor får 20 mpg i staden och 27 mpg på landsväg. Bensintanken rymmer 18 liter. En flexibel-fuel motor alternativet är tillgängligt för de kunder som vill använda mer än en typ av bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135835.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.