Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur använder jag min fabriksgaranti på begagnade Jetta jag köpt?

Volkswagen Jetta kommer med en treårig, 36.000 mil "stötfångare till stötfångare" fabriksgaranti. Bilen har även ett femårigt, 60.000-mil drivsystem garanti. Volkswagen fabriken garantier är fullt överförbara till nästa ägare, så du har inga problem att använda din garanti om du köpt din Jetta används. Garantin tidsram börjar när fordonet ursprungligen köpte, så du måste kontakta en Volkswagen-återförsäljare för att avgöra om fordonet är fortfarande under tillverkarens garanti. Instruktioner
1

Undersök antingen din köpebrev eller området under förarens sida av vindrutan. Leta reda på VIN (Vehicle Identification Number). Denna 17-siffriga numret behövs för att avgöra om Jetta är fortfarande under dess fabriksgaranti. Skriv ned numret.
2

Inspektera din vägmätare (den lilla skärmen under din hastighetsmätare) för att bestämma Jetta nuvarande körsträcka avläsning. Skriv ner varje siffra exakt.
3

Ring din närmaste Volkswagen-återförsäljare och fråga efter kundservice. Hitta din närmaste återförsäljare genom att använda Volkswagens återförsäljare-locator verktyg (se referens avsnitt).
4

Ge företrädare med 17-siffriga VIN och mätarställning. Fråga representant att slå upp i drift datum och avgöra om fordonet är fortfarande under dess fabriksgaranti.
5

Beskriv ditt problem till ombudet. Bestäm om bilens problem täcks av fabriksgarantin. Om din Jetta är fortfarande under "stötfångare till stötfångare" garanti, kommer de flesta problemen tas om hand. Om det är under den drivsystem garanti, kommer bara större problem tas om hand.
6

Boka tid med återförsäljaren för att ta hand om ditt problem. Om fordonet inte är körbar, låta företrädaren veta så han kan göra arrangemang för en bärgningsbil för att plocka upp den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136097.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.