Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man programmerar en nyckel för en 2006 Toyota Matrix

Om du äger en 2006 Toyota Matrix, bilen troligen kommer med ett keyless inresa alternativ. Detta gör att du kan låsa och låsa upp dörrarna till din bil med knappar på nyckeln. För att dra nytta av det alternativ som du behöver för att programmera din fjärrkontroll. De programmeringsinstruktioner för 2006 Toyota Matrix är lite mer komplicerad än för andra fordon. Du måste följa instruktionerna exakt för att framgångsrikt programmera fjärrkontrollen. Instruktioner
1

Stäng alla dörrar på 2006 Toyota Matrix, men lämna förardörren öppen. Se till att alla dörrar är olåsta.
2

Sätt din nyckel i tändningen och dra den tillbaka ut två gånger. Du måste fylla i detta i fem sekunder.
3

Stäng och öppna sedan chaufför-side dörren två gånger, och sedan sätta din nyckel i tändningen och dra ut den en gång. Du måste fylla i denna sekvens i 40 sekunder.
4

Stäng och öppna chaufför-side dörr två gånger. Sätt in nyckeln i tändningslåset och stäng chaufför-sidodörr. Byt din nyckel till "On" läge, tillbaka till "Off", och ta ut nyckeln ur tändningen. Du måste fylla i denna sekvens i 40-sekunder. Låsen på din bil kommer att svara genom att cykla en gång för att bekräfta ditt är i programmeringsläge.
5

samtidigt skjuta låset och knappar låsa på fjärrkontrollen och håll i 1,5 sekunder. Omedelbart håll låsknappen intryckt i två sekunder. Dina dörrar kommer att svara genom att låsa och låsa upp för att bekräfta programmeringen. Öppna chaufför-sidan dörren för att gå ur programmeringsläget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136249.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.