Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

99 Subaru Legacy Information

Vid tiden 1999 Subaru Legacy dök upp på den amerikanska marknaden, hade mid-size bil etablerat sig som flaggskeppet fordon av japanska tillverkaren Subaru. Som sista modellen år inmatning av den andra generationen av produktionen (som startade 1993), var 1999 Legacy den mest raffinerade av gäng. Det erbjöds i två karossutformningar: sedan och vagnen. Det senare gjordes till en separat fordon under 2008 kallas Outback. Förädling och Tillägg

1999 års modell till Subaru Legacy kanske mest är känd för införandet av Sport Utility Sedan trim, förkortat som "SUS." Den var avsedd för kunder som ville de terrängegenskaper av en SUV och samtidigt hålla sig med kroppen stil av en sedanmodell. En annan trim, kallad 30th Anniversary Edition, tillsattes också. Jämfört med tidigare generationer poster hade '99 Legacy mer motoreffekt, bättre bränsleekonomi och mer interiör och bekvämligheter exteriör.
Huvudfunktioner

Alla klippningar och karossutformning av 1999 Subaru Legacy antingen kom med en 2,2-liters, 142 hästkrafter fyra-cylindrig motor, eller en med 2,5 liter och 165 hästkrafter. En femväxlad manuell växellåda var standard för alla klippningar och stilar kroppen utom för SUS, som kom med en fyra-växlad automatlåda. Förare och passagerare krockkuddar, en stereo med AM /FM-radio och en kassettbandspelare och en bakruta defogger var några av de andra vanliga funktioner i '99 Legacy.
Praise

1999 Subaru Legacy fick beröm för att klibba till Subaru tradition, inklusive all-wheel drivlina som den delade med alla andra Subaru fordon. Subaru byggt upp ett rykte som en av de tidigaste förespråkarna för ett sådant tillvägagångssätt för tillverkning av personbilar, och som flaggskeppet fordon, ledde Legacy avgiften. Vidare noterade bil kritiker layouten på 1999 Legacy motor. Motorn hade sina fyra cylindrar monteras horisontellt för att skjuta i sidled, med två cylindrar på vardera sidan av vevaxeln, vilket gör den smidig och lyhörd.
Kritik

1999 Legacy har inte det totala värdet av primära medelstora bilar som Toyota Camry och Honda Accord. Warren Brown i The Washington Post pekas ut SUS trim som ett attribut som var något missvisande, dess terrängegenskaper faktiskt lämpade för mindre tuff terräng än Subaru ville kunderna att tro. I efterhand, trodde redaktörer på fordonsindustrin information webbplats Edmunds.com att den andra generationen av Legacys, inklusive 1999, saknade förfining av senare poster.
Pris

Den ursprungliga tillverkarens föreslagna prisintervallet för 1999 Subaru Legacy kombi version var $ 19.195 till $ 25.595. Den MSRP utbud av vagnen är betydligt lägre: $ 16,895 till $ 24,595. Som av 2010, placerar Kelley Blue Book intervallet priset värdet av sedanmodell versionen av 1999 Legacy på runt $ 6500 till $ 9000. För vagnen, är det runt $ 6700 till $ 9100, vilket indikerar att den hade hållit upp sitt värde bättre än sin sedanmodell motsvarighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136023.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.