Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationerna för en 2007 Cadillac CTS-V

Den 2007 Cadillac CTS-V är en fyrdörrars lyx sportsedan. Denna modell har plats för fem passagerare bekvämt och har en rad bekvämligheter. Cadillac byggde drivlinan kring en kraftfull motor och utformat den här bilen för hög prestanda samtidigt bygga på ett antal säkerhetsanordningar och funktioner. Identifiering

Cadillac CTS-V är en fyrdörrars lyx sedan som tillverkas av General Motors Company. Cadillac designade CTS-V för att konkurrera med jämförbara modeller från BMW, Acura och Mercedes, t.ex. 3-serien, TL och C-klass, respektive. År 2007 släppte Cadillac en vanlig linje av CTS-V, som de erbjuds till ett tillverkarens föreslagna priset (MSRP) i $ 51,425.
Drivlina

2007 CTS-V kom utrustad med en 6,0-liters, frontmonterad V8 (åtta-cylindrig) motor och en enda överliggande kamaxel, två ventiler per cylinder elektronisk insprutningssystemet. När den kombineras med CTS-V: s bak-enheten, sexväxlad manuell växellåda, uppnår denna bil 400 hästkrafter vid 6000 varv per minut (rpm) och 395 ft-lbs av vridmoment vid 4.400 rpm. Denna effekt gör att förarna att accelerera från 0 till 60 mph på fem sekunder.
Interior

Förare och passagerare fram kan njuta 42.4 inches av benutrymme och 38.9 tum av utrymme i 2007 års Cadillac CTS-V. De bakre passagerarna kan sträcka ut benen med 36.2 inches och koppla av bekvämt med 36,9 inches av utrymme. Den totala inre volymen av denna certifikatutfärdare uppgår till 98 kubikfot, medan en bak-trunk ger 12,5 kubikfot av lastutrymme.
Bekvämligheter

2007 CTS-V vimlar i bekvämligheter. Standard funktioner inkluderar makt speglar, dörrar, fönster och en power moonroof. Alla passagerare kan luta i läder och mocka belagda säten, framsidan varav två har värme och reglage Power (föraren kan programmera två förinställningar för denna plats). En åtta-skivors CD-växlare /spelare får även XM Satellite Radio och pumpar ljud genom åtta Bose-högtalare. Förare kan ange via en fjärr keyless inresa systemet och, när man kör, njuta farthållare, tilt-hjul och ett inbyggt navigationssystem. En klimatanläggning kommer att hålla alla bekväma som dess dubbla zoner luftkonditionering låter passagerarna justera olika temperaturer till individuella önskemål.
Fuel Economy

2007 Cadillac CTS-V körs på blyfri bensin, och inkluderar en 17-gallon bränsletanken. Denna modell ger en bränsle rating på 15 miles per gallon (mpg) under stadskörning och 24 mpg när den drivs på motorvägen. Addera Safety

2007 CTS-V kom standard med en fyrhjulig elektroniska automatiska bromssystemet (ABS) och ett antisladdsystem som upptäcker avvikelser i däcken och omfördela makt till varje hjul därefter. Andra säkerhetsfunktioner inkluderar förare och passagerare krockkuddar samt en dörr-side krockkuddar för förare och passagerare vid sidokollision. Krockkuddegardiner kan distribuera för att skydda alla fyra dörrar och sidokollision barer också bidra till att skydda förare och passagerare. Cadillac ger också OnStar Emergency systemet, som aktiveras automatiskt efter en olycka eller som en förare kan använda för att manuellt begära vägassistans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136042.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.