Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Chevy Malibu Vs. Impala

Chevrolet Malibu och Chevrolet Impala är mycket liknande bilar. Båda har en lång historia av produktion och båda har genomgått några stora förändringar under årens lopp. De nuvarande modellerna av Malibu och Impala har funnits sedan 2008 respektive 2006, och båda har sålt ganska bra. Funktioner: Malibu

Malibu är en medelstor sedan och har funnits sedan 1960-talet. Det är en populär bil med den nuvarande modellen mottagits mycket väl av granskare.

Bilens design är smart och ganska lockande. Den har en stor utseende och känsla om det, likt resten av den nuvarande Chevrolet sortiment, med sin långa huva och stor grill och strålkastare. Interiören är mycket attraktivt, bekväma och rymliga med omfattande användning av läder hela.

Bilen har utmärkta säkerhetsfunktioner, med anti-lås-bromsar kommer som standard tillsammans med sex krockkuddar och antisladdsystem. Bilens växellåda är automatisk, med en sexväxlad 6T70, sex växlar 6T40, eller fyrväxlad 4T45 tillgängliga, beroende på modell
Funktioner:. Impala

Den Impala är en full-size sedan, vilket har varit i produktion under lång tid. Den nuvarande modellen har sitt ursprung i 2006 och har knappt ändrat utseende. Även denna bil är en full-size

, den har en mindre utseende än Malibu, med en mindre grill och strålkastare som bidrar till detta. Det är en smart snygg bil men kommer inte stänga några huvuden. I själva verket är denna bil sötare bakifrån än framsidan.

Inuti är historien annorlunda. Omfattande användning av läder ger stil och komfort till en rymlig, väl laid-out interiör. Det verkar Chevrolet är bättre på att designa insidan av en bil än utanför.
Funktioner

Säkerhet, medan anständiga, är något färre än i Malibu. Hela sortimentet av krockkuddar och elektroniskt antispinnsystem är inte standard
Motor:. Malibu
p Det finns tre motorer tillgängliga för blivande Malibu ägare. På basmodellen, det finns en 2,4 liters, fyrcylindrig motor kan cirka 170 hästkrafter (hk). Detta är en genomsnittlig siffra för en medelstor sedan som Malibu.

Uppgradering motorn kunde bringa 3,5 liters eller 3,6 liters V-6 motor kan driva ut runt 215 hk och 250 hk, respektive . Medan dessa motorer gör bilen ganska snabbt, är bränsleekonomin genomsnittet. Ofta tänkt som en praktisk familjebil, Malibu endast ett genomsnitt mellan 26 och 33 mpg på landsväg, beroende på motorns
Motor:. Impala

Motorerna tillgängliga för Impala är kraftigare och större än de för Malibu, vilket gör denna bil mycket snabbare. Grundmodellen Motorn är en 3,5 liters, V-6, driva ut runt 211 hk. Det kan också hantera cirka 29 mpg på landsväg, vilket gör det mer bränsleeffektiv än Malibu.

Finns även en 3,9 liters, V-6 motor som kan nå upp till 230 hk och även hantera cirka 29 mpg . Medan den grundläggande modellen Impala är snabbare än grundmodellen Malibu, kan de alternativ som finns till Malibu producera en snabbare bil. Dock är Impala i genomsnitt mer bränsleeffektiva.
Prisjämförelse

Chevrolet Malibu börjar på runt $ 22,000, vilket gör det ganska billigt (från 2010). Den Impala börjar vid den något högre kostnaden för $ 24.000. Naturligtvis kommer lägga olika alternativ höja priset.

Bränsleeffektivitet, utför Impala mer stadigt än Malibu. Det är också snabbare att börja med. Den Malibu ser bättre från utsidan, kan vara mer bränsleeffektiva (om man väljer den grundläggande motorn) och kan vara snabbare (om man väljer den största motorn), men du offra en för den andra, snabbhet eller effektivitet.

funktioner, inklusive säkerhetsfunktioner, verkar vara mer komplett på Malibu än Impala. Detta kan bero på att den nuvarande Malibu-modellen har en ursprunglig bas av 2008, medan den nuvarande Impala modellen har en 2006 bas.

För billigare pris, ett större utbud av alternativ och mer komplett uppsättning funktioner, Malibu ger bättre valuta för pengarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136003.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.