Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Audi After Market Performance

Audi , den tyska biltillverkaren , säljer lyxiga sportbilar som är idealiska för eftermarknaden förbättringar . Medan grundläggande Audi redan har ett gott rykte för prestanda , många Audi ägare väljer att uppgradera sina fordon med eftermarknaden specifikationer . Exhaust

Lägga till en specialiserad avgassystem till en Audi kan öka fordonets prestanda makt och ger bilen en rejäl ljud . Enligt Audi Tuning Magazine , är Audi TT en modell som kan dra nytta av ett sportavgassystem ( komplett med ändrör ) . Audi ägare har möjlighet att lägga till en sekundär avgasröret till fordonet . Dubbla avgasrör betyder mer makt .
Däck

Uppgraderade däck på en Audi kan förbättra bilens prestanda . Många Audi ägare ersätter standarddäck med uppgraderade dem att ha en mer effektiv hantering kapacitet för saker som racing . För ägare som bor i kallare klimat som ser regn och snö , kan prestanda däck läggas på en Audi för att förbättra trafiksäkerheten gripande för en säkrare resa .
Avstängningar
< p > Uppgraderade suspensioner kan läggas på en Audi efter köpet för att absorbera mer stötar och förbättra jämnheten av ritten . Eftermarknad suspensioner som är lägre och justerbara möjliggöra bättre hantering av bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138236.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.