Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man programmerar en bilradio i en '94 Ford Taurus

Den fabriksmonterade bilradion på en 1994 Ford Taurus kan du programmera sex radiostationer för enkel kanal surfing. Även om du fortfarande kan skanna och söka efter stationer på AM-och FM-banden tillåter programmering funktionen omedelbar tryckknapp tillgång till de sex stationer som du väljer. De sex förinställningar gäller både AM och FM, i huvudsak ger dig 12 förinställningar. Du kan ändra dessa stationer när som helst med hjälp av den här proceduren. Instruktioner
1

Sätt nyckeln i tändningslåset, och antingen starta Taurus eller vrid nyckeln till den extra-maktposition. Det är inte tillrådligt att sitta i bilen med radion på för långa perioder utan att starta motorn.
2

välja AM eller FM-bandet genom att trycka på rätt knapp.

3

Ställ in önskad station genom att trycka på en av riktningsknapparna tillsammans med "Tune", "Seek" eller "Scan"-knapparna. Den "Tune" knappen flyttar frekvensen längs stegvis, en tiondel i taget. Den "Seek" kommer automatiskt att röra sig i den riktning du valt tills den träffar en stark signal, då det kommer att sluta. Den "Scan" kommer att röra sig i önskad riktning och stopp, precis som "Seek"-funktionen, men det kommer att fortsätta att gå igenom frekvenserna efter stoppa på en stark signal i 5 sekunder.
4

Tryck på önskad sifferknapp för förinställda radiokanaler, och håll den intryckt tills radion låter skär ut och sedan in igen när ljudet skär tillbaka, att knappen håller den förinställda för stationen du tar emot. Eftersom det finns sex numrerade knapparna, kan du fortsätta att programmera upp till fem ytterligare genom att upprepa steg 3 och 4.
5

Växla till motsatt bandet från den du valde i steg 2 och upprepa steg 3 och 4 tills du har programmerat så många stationer som du önskar, upp till sex per band.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135973.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.