Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Impala Brake Specifikationer

General Motors i Kanada tillverkar ett brett utbud av bilar, lastbilar, terrängbilar, delningsfilter, skåpbilar och hybrider under Chevrolet varumärke. Den Impala infördes 1958 och var mycket populära som en trim nivå, och det blev en separat, helt ny modell år 2000. Den nuvarande Chevrolet Impala modell är en medelstor sedan, vilket är det enda organ som utformar tillgängligt för denna modell. Trim alternativ inkluderar LS Sedan, LT Sedan och LTZ Sedan. Fyrhjuliga Disc ABS bromsar

Varje trim nivå av Chevrolet Impala besitter vanliga fyrhjuliga, ABS skivbromsar. Dessa bromsar har power assist, en ventilerad främre och en fast bakre. Fyrhjulig skivbromsar har en skiva på varje hjul på fordonet, som roterar med hastigheten på hjulet och pressas genom ett skjutmått med friktionsbelägg. Dessa friktionsklossar är vad kan bilen bromsa. ABS-bromsar, eller låsningsfria bromsar, övervaka den hastighet med vilken varje hjul roterar med hjälp av sensorer som styrs av en dator. Datorn kan då upptäcka när hjulen går att låsa upp och sedan diktera för det hydrauliska systemet att pumpa bromsarna. Denna pumpning av hydraulsystemet sker snabbare än människor är kapabla att göra sig själva.
Bromsar Fördelar och dimensioner

fyra hjul skivbromsar färgbeständiga vid höga temperaturer och hjälp att minska stoppsträckan för Impala. När den inte kombineras med ett ABS bromsar, dessa bromsar sägs ge bästa möjliga bromsprestanda. Tillsatsen av det låsningsfria bromssystemet till Chevrolet Impala ger föraren en högre säkerhetsnivå, eftersom den är utformad för att hjälpa föraren att behålla kontrollen vid styrning under oväntade stopp, såsom skruvat för att undvika en annan bil. Detta bidrar till att minska risken för att hjulen låser upp.

Rotordiameter av tjockleken för de främre bromsarna mäter 303 med 30 mm. Den rotordiameter av tjockleken för de bakre bromsarna mäter 278 med 11 mm.
Övriga specifikationer

LS och LT trim modeller av Chevrolet Impala har 211 hästkrafter, 3,5 liter, V6-motorer med 3510 cc förskjutningar och 216 foot-pounds av torque.The LTZ trim nivå har en 3,9 liters, V6, FlexFuel motor med en cylindervolym på 3880 cc, 230 hästkrafter och 235 foot-pounds av vridmoment. Varje modell har en fyra-växlad Hydra-Matic växellåda och power rack-and-pinion styrning. Chevrolet Impala mäter 200,4 inches i längd, 72,9 inches i bredd och 58,7 inches i höjd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137849.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.