GMC Sierra Grande 1977 Specifikationer

1977 var ett år av firsts. Apple Computers lanserade sin första persondator, gick NASA Space Shuttle på sin jungfruresa och filmen "Saturday Night Fever" med John Travolta premiär. General Motors Corporation, GMC, behöll sin långa tradition av att tillverka robusta pickup lastbilar, producerar den första ton Sierra Grande. Kropp och Cargo

Sierra Grande 1977 hade tre klippningar. Köpare var ett val av en kort säng med ett utökat lastutrymme på 117,5 inches, en lång säng, med en last av 131,5 inches och en utökad cab modellen, som mätte 164,5 inches från främre till bakre stötfångaren. Denna massiva fordon tillverkades med en första-i-sitt-slag extra crew cab. Två versioner av denna cab erbjöds. En var en "Bonus Cab" med med ett låsbart förvaringsutrymme. Den andra hytten hade plats för sex passagerare.
Driftsförbättringar

1977 Sierra Grande erbjöd en sexcylindrig och åtta-cylindrig motor som sträcker sig från 250 till 450 cubic inches . Dess transmission har utformats med tre-växlad automatisk eller fyra-växlad manuell. Den hade också fyrhjulsdrift, som aldrig tidigare erbjudits i en lastbil, och presenterade en omdesignad tung axel plikt front. En ny elektrisk oljetrycksmätaren premiär också. En dual fuel tank tillsattes som ett alternativ, en fördubbling bränsle kapacitet från 20 till 40 liter, sträcker driving range och eliminerar behovet av att stanna så ofta att fylla bränsle.
Kosmetika och alternativ

några kosmetiska förändringar och uppgraderingar från tidigare år var tydliga i 1977. Grillen insatsen ändrades från 32 små rektanglar till 15 större. En sport paketet innehöll en svart grill, multi-tone striping, färg-knappat stötfångare, hjul rally och vita bokstäver var tires.The yttre kropp utformad med en kromlist och hade platta rostfria navkapslar med vita målade stötfångare. Interiören hade gummi golvmattor, med ett urval av veckade eller tyg säten. Ytterligare alternativ ingår elektriska fönsterhissar, bromsar, styrning, lås och luftkonditionering.
Trivia

GMC lastbilar fått en enorm marknadsföring öka när "The Fall Guy" presenterade Lee Majors kör en GMC Sierra Grande lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113592.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.