De 2006 Saab 9-3 2.0T 4D Wagon Funktioner

Under 2006 svenska biltillverkaren Saab introducerade sin nya vagn versionen av 9-3 kombi, kallad 9-3 SportCombi. Vagnen har en liknande design och dimensioner som 9-3 sedan, men med ett förstorat lastutrymmet i ryggen med hissen gate tillgång. Den SportCombi kommer i antingen basen 2.0T trim nivå eller högpresterande Aero trim nivå. Fjädring och Transmission

Bortsett från vagnens 2,0-liters, turboladdad motor, kommer Saab 9-3 SportCombi med ett antal prestationshöjande egenskaper. Bilens främre fjädring rider på MacPherson fjäderben, ger var och en av bilens front-drivhjul sin egen oberoende fjädring. Bilens fjädring får hjälp av stöden installeras i den främre och bakre delen av bilen, hålla suspensionen stel under hög kraft kurvtagning. Bilen har skivbromsar på alla fyra hjulen, med ventilerade skivor på framhjulen för bättre bromskraft. SportCombi använder elektronisk distribution bromskraften, som mäter mängden av bromskraft varje behov bromsskivan. En fem-växlad automatlåda kommer som tillval, vilket gör att föraren att manuellt skifta bilens växlar när så önskas.
Cockpit

Saab laddar SportCombi med ett antal av funktioner i bilens cockpit. Framstolar och baksäte kommer förpackade i läder som standard. Förarstolen är fullt justerbar. Att hålla de bakre passagerarnas komfort i åtanke, har vagnen luftventiler i den andra raden så baksätespassagerarna inte behöver vänta för varm eller kall luft att filtrera från framsidan av bilen. De bakre passagerarna njuta även nackstöd som gör de främre passagerare, som de kan justera beroende på deras höjd. Bilen har en drink kylare, som i varmare väder håller vätskor placeras inuti lådan svalt.
Safety

9-3 SportCombi kommer med säkerhet gemensamma drag i många andra fordon, t.ex. barnsäkerhetsspär dörr, lås makt, dörrautomatik och ett stöldskydd. Vagnen levereras också med ett antal krockkuddar, inklusive både förare och passagerarairbag och sidokrockkuddar gardin för alla fyra dörrar. Bilen kommer också med varselljus samt två bakre dimljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113493.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.