Dodge Challenger SRT8 Funktioner

Dodge Challenger infördes i början av 1970-talet som en high-power muskel bil. En populär motor alternativ för den tidiga Challenger var 426 Hemi. Den Challenger upphörde 1983, men det återinfördes 2008 och produktionen fortsätter i dag. 2010 års modell Challenger finns i tre modeller, varav en är SRT8. Motor och bränsleekonomi

rebirthed Challenger SRT8, liksom sin klassiska föregångare, sport en Hemi V8 som ger ut 425 hästkrafter med 6.1 liter slagvolym. Den 2010 SRT8 är den högpresterande modellen i den nya Challenger lineupen, och det kräver premium blyfri bensin. Den Hemi motorn kan uppnå 13 miles per gallon (mpg) under stadskörning och cirka 19 mpg på landsväg.
Transmission och Drive Type

nya Challenger levereras med en femväxlad AutoStick växellåda. Den AutoStick tillåter föraren att välja mellan manuell eller automatisk växelval, som båda är kopplingsfri. Finns med nya Challenger är en sex-växlad manuell växellåda med överväxel. Liksom den klassiska Challenger, är 2010 SRT8 bakhjulsdrift.
Mått och interiör

nya Challenger är cirka sex inches längre och sex inches längre än den ursprungliga Challenger. Den nya utmanaren mäter ca 198 inches lång, 76 inches bred och 57 inches tall. Den tvådörrars SRT8 medger sittplatser för upp till fem personer, och kommer med en simulerad skinnklädsel, åtta-vägs makt driver-sits styr riktning och läder växelspak. Läder sittplatser och en makt soltak och navigationssystem finns tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113331.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.