2001 Chevrolet Venture Specifikationer

Den första Chevrolet Venture dök med 1997 års modell. Det var ersättare för hålet kvar i minibuss marknaden i slutet av Lumina APV. Ventures ingick i Chevrolet linje genom 2005 års modell när den i sin tur ersattes av Uplander. För 2001 års modell, har åtta olika trim stilar erbjuds allt från Standard Edition upp till top-of-the-line Warner Brothers Edition. Powertrain

Oavsett eventuella variationer bland de trim stilar, presenterade alla 2001 Chevrolet Ventures en 3,4-liters V6-motor som levererade 185 hästkrafter. Det var en 12-ventils motor med en dubbel-overhead-cam konfiguration och ett kompressionsförhållande på 9,5:1. Dessutom var överföringen standard på alla versioner en fyra-växlad automatisk överväxel modell. Naturvårdsverket betygsatt 2001 Chevrolet Venture på 19 miles per gallon i staden och 26 på motorvägen.
Säkerhetsfunktioner

2001 Chevrolet Venture kom standard med ett antal säkerhetsfunktioner. Barnsäkerhet dörrlås och makt dörrlås var bland dem. Alla modeller kom utrustade med ABS-bromssystem. Den LT Utökad med ABC och ABD säten modeller båda hade standard antisladdsystem. Förare och passagerare-sidokrockkuddar, tillsammans med främre sidokrockkuddar var också standard på alla modeller.
Övriga funktioner

Elektriska fönsterhissar och farthållare kom som standardutrustning på alla men basmodellen 2001 Venture. Luftkonditionering och tilt ratt var standard över hela 2001 Chevy Venture linje. Medan Value Edition ingår bara en radio, hade LT och Warner Brothers Editions en CD-spelare och de övriga modellerna alla ingår en kassettspelare. Warner Brothers Edition hade lädersäten standard. Dessutom kom makt justera förarstolar standard på LT och Warner Brothers modeller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105856.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.