Problem med Caravan Strålkastare

Dodge Caravan har fyra återkallelser på 2008 års modell och 26 tekniska bulletiner tjänster (TSB) som offentliggörs av tillverkaren, enligt Edmunds hemsida. Endast en av dessa påminner och tekniska bulletiner tjänster avser strålkastaren problem vissa Caravan ägare upplever med denna Dodge. Headlight Kondens

Enligt Edmunds, har tillverkaren publicerat en TSB på Dodge Caravan strålkastarna på grund av linsen på strålkastarna är imma upp och förhindra ordentlig belysning. Kondens och imma börja bygga upp på linsen, vilket skymmer strålkastarna och ger inte den Caravan operatören från att visa vägen på ett respektabelt avstånd vid mörkerkörning. Den tätning eller packning ligger runt linsen av strålkastarna tillskrivs denna strålkastare problem på Caravan. Dodge ägaren måste ta bort linsskyddet av strålkastarna och re-sits tätningen eller packningen för att korrigera detta problem.
Tändning Problem
Pal

Reparation, en bil översyn och rapporter hemsida, har rapporterat att problem med tändningen i Dodge Caravan skapar strålkastare problem i van. De mekaniska fästen i tändningen, där nyckeln är införd, kommer lös, vilket gör att strålkastarna i husvagn inte fungerar korrekt eller fungerar intermittent. Enligt en annan bil granskning och rapportera hemsida, CarComplaints.com blir tändningen lös och fortsätter att starta husvagn, men ingen av lamporna arbetar på Dodge. Den enda korrigering för detta strålkastare problemet är att ha tändningslåset bytas.
Headlight Switch Misslyckas

Minst fyra anmärkningar rapporterade på reparation Pal är om Dodge Caravan strålkastare switch misslyckas. Denna switch misslyckande orsakar strålkastarna inte arbeta eller arbeta intermittent eftersom växeln inte roterar på plats ordentligt. De switch klick när förvandlas till den rätta inställningen, men vänder sig fritt utan märkbar klick när strålkastarna omkopplaren börjar svika. Dodge Caravan måste ha denna omkopplare ersättas för att strålkastaren att börja fungera. Ingen specifik anledning har rapporterats orsaka denna strålkastare problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105803.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.