Hur man installerar dieselspridarna

Injektorerna i din dieselmotor ger bränsle till cylindrarna via bränslepumpen. Antalet injektionsmissbrukare varierar beroende på din motor. Varje cylinder har en injektor. Dessa är placerade direkt under ventilkåpan. Eftermarknaden injektorer finns tillgängliga för att öka antalet hästkrafter och svaret hos din dieselmotor. Du kommer att behöva för att kontrollera märke, modell och år av ditt fordon för att säkerställa att rätt spridare köpt. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven genom att dra i spaken inne i fordonet och stötta upp.
2

Placera ventilen lock på övre delen av motorn. Den är kopplad till motorn med bultar. Ta bort dessa bultar med en spärr och uttag. Ta bort locket från motorn och ställ den åt sidan.
3

bort raderna bränsletillförseln vid varje injektor med en skiftnyckel. Dessa rader är oftast guld i färg. Varje injektor har sin egen matarledningen.
4

Skruva ur de två skruvarna som håller fast injektorn hold-down stag i läge med en spärr och uttag. Ta bort hold-down och ställ den åt sidan.
5

Dra injektorn ur motorn med en tång.
6

Installera den nya injektorn genom att trycka den in i motorn. Installera om injektorn fasthållningsbygel. Rikta in hålen och montera bultarna. Dra åt bultarna med Ratchet och uttag.
7

Upprepa dessa steg för att byta ut de återstående injektorer. Ta varje injektor ut en i taget för att undvika förvirring.
8

tillbaka raderna bränsleförsörjning och dra åt muttrarna med skiftnyckel.
9

Placera ventilen täcker tillbaka på motorn. Montera skruvarna och dra dem med Ratchet och uttag.
10

Starta motorn och kontrollera om det finns läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105130.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.