Hur man Välj ett dieselfordon Över Gas

Dieselbränsle smörjer ett fordons motor bättre än vanlig bensin, så dieselmotorer rutinmässigt få så många som 500.000 miles innan de kräver kostsamma reparationer. Dieselfordon erbjuder över genomsnittet bränsleekonomi och även kan köras på biodiesel, en förnyelsebar resurs, vilket gör dem betydligt mer miljövänliga än bilar som körs på vanlig bensin. Att hitta en diesel i USA kan vara en utmaning, men. Instruktioner
1

Läs om för-och nackdelar av dieselbilar innan du startar din jakt. Edmunds, har en online-tjänst som ger nya och begagnade bilar värden och erbjuder massor av resurser för bilköpare, ett helt avsnitt ägnas åt information om att köpa dieselbilar. Kelley Blue Book hemsida finns också information om att äga och driva en dieselbil.
2

Bestäm vilken stil dieselfordon du vill. Även valet av dieseldrivna fordon för försäljning i USA är en del av icke-diesel modeller, kan du fortfarande hitta kompakt, SUV, lätta lastbilar och tunga lastbilsmodeller tillgängliga. Diesel Technology Forum webbplats innehåller information om de modeller som finns för närvarande för försäljning i USA
3

Forskning ägandekostnaden, priser och funktioner i dieselfordon på samma sätt som du skulle för någon bilköp. Kolla in tillförlitliga resurser såsom "Consumer Reports" årliga bil betyg tillförlitlighet och ägandekostnad jämförelser. Du kan också hitta crash betyg testa säkerheten på diesel och andra fordon genom att besöka National Highway Traffic Safety Administration webbplats.
4

Handla för en ny diesel bil genom att besöka lokala återförsäljare som bär diesel modeller. Du kan även välja att köpa en ny dieselbil på nätet, med hjälp av tjänster offert som Autobytel och CarsDirect.
5

Köp en begagnad dieselbil. Du kan hitta begagnade dieselbilar till försäljning på vissa återförsäljare partier, särskilt de tillverkare som säljer nuvarande modeller år diesel. Du kan också hitta dieslar bilar till salu på eBay, i din lokala platsannonser och på Craigslist. Och om du inte ser någon till salu listor, kan du placera en "Wanted" ad.
6

Importera ett dieselfordon från Europa. Om du inte hittar den dieseldrivna fordon du vill stateside, kan du importera en från större urval av modeller som finns utomlands. Däremot kan importera en bil i USA vara ett dyrt krångel, och alla fordon som importeras måste bringas i överensstämmelse med amerikanska säkerhets-och utsläppsnormer. Du kan läsa mer om reglerna fordon import på National Highway Traffic Safety Administration webbplats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105049.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.