Hur man installerar en MP3-spelare i en Miata

Mazda Miata (även känd som Mazda MX-5) är en två sits bil byggd av den japanska bilföretaget Mazda i Hiroshima, Japan. Medan mer moderna modeller av roadster kan komma utrustad med det senaste inom ljudteknik, inklusive en integrerad six-disc/MP3 växlare eller en docka för populära enheter såsom iPod, kan äldre modeller innehåller inte dessa användbara tillbehör. Men med hjälp av en enkel och billig bil kassett adapter, är det möjligt att installera och njuta av en MP3-spelare i en Miata på bara några få enkla steg. Saker du behöver Begagnad Mazda Miata
Bil kassettadapter
MP3 spelare
Visa fler instruktioner
1

Starta bilen genom att vrida nyckeln i tändningslåset . Slå på radion genom att trycka på strömbrytaren om det inte kom på automatiskt vid uppstart.
2

Sätt i 1/8 "plugg änden av bilen kassettadaptern till hörlursuttaget på din MP3-spelare. 1/8 "plugg änden av bilen kassettadaptern liknar slutet av sladden för den genomsnittliga par hörlurar går in i din MP3-spelare hörlursuttaget. Genom att sätta in 1/8 "plugg änden av bilen kassett adaptern till MP3-spelare, kommer ljudet överförs via mock kassettband snarare än genom hörlurar sladdar.
3

Sätt mock kassett änden av bilen kassettadaptern i kassettdäcket på din Mazda Miata. Välj "Tape" på stereon gränssnitt om din bil inte automatiskt växla till tape-läge efter kassett insättning.
4

Ström på din MP3-enheten och navigera kontrollerna som vanligt. Justera låtval med MP3-spelaren gränssnittet, och kontroll volym antingen på din MP3-spelare eller med bilens stereo kontroller. Du har nu installerat en MP3-spelare till din Mazda Miata.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/104891.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.