Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur du justerar & Tune Edelbrock Förgasare

Den Edelbrock förgasaren är en av de enklaste förgasarna att justera. Med två justerskruvar i framsidan av förgasaren, kan du justera och ställa in förgasaren på bara några minuter och ha din motor i trim. Den optimala inställningen för Edelbrock förgasaren är att köra mellan 550 och 650 rpm. Detta kommer att ge dig mer makt och större bränsle körsträcka. Du kan justera och ställa in förgasaren själv med en skruvmejsel och en vakuummätare. Saker du behöver
Skruvmejsel
Vakuummeter
Visa fler instruktioner
1

Placera fordonets transmission i "Park" och öppna huven. Ta bort vingmuttern som håller luftrenaren på toppen av förgasaren och ställa luftrenaren ur vägen.
2

Lokalisera de två justerskruvarna på framsidan av Edelbrock förgasaren, strax nedanför namnskylten. Starta motorn och varmkör den i några minuter. Addera 3

Hitta en utgångspunkt för att justera förgasaren genom att vrida skruven på vänster sida av förgasaren när du söker från framsidan av fordonet, moturs med en skruvmejsel tills den är hela vägen öppnas. Vrid justerskruven på höger sida med en skruvmejsel, medurs, tills den är helt stängd.
4

Vrid skruven på höger sida moturs två och ett halvt varv och vrid skruven på vänster, medsols, tills den är helt stängd. Tillbaka skruven på vänster sida genom att vrida det moturs två och ett halvt varv.
5

Demontera slangen gummiutsugring från vakuumporten på framsidan av förgasaren mellan de två justerskruvarna och bifoga en vakuummätare till hamnen. Vrida skruvarna växelvis, fram och tillbaka genom halva varv, justera skruvarna tills båda läser mellan 550 och 650 rpm på vakuummätaren.
6

Ta vakuummätaren utanför vakuumport och sätt tillbaka gummi vakuumslang. Säkra luftrenaren till toppen av förgasaren med vingmuttern och stäng av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102232.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.