Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Är Bak & Fram Bromsbelägg Different ?

Den viktigaste skillnaden mellan främre och bakre bromsbelägg är förmodligen skillnaden i storlek , men det är viktigt att notera att de främre bromsbelägg oftast slits ut snabbare än den bakre , eftersom de hanterar mer av bromsverkan processen . Storlek Skillnad i Mattor

Stoppa bil kräver bromsoken att pressa bromsbeläggen på bromsskivan för att bromsa bilen . Eftersom det finns en skillnad i storleken på bromsok från framsidan till baksidan , kommer storleken på bromsbelägg variera .
Bromsok Storlekar

Främre bromsok arbeta betydligt hårdare än den bakre , som kräver att vara en annan storlek för att hantera den kraft som appliceras på dem . Inte bara storleken av tjocklek skiljer sig från den bakre , men formen på det skiljer sig också. De främre och bakre bromsbelägg kan inte bytas , eftersom de främre dynorna inte passar på bromsok i bak och vice versa .
Front Pad Bär
< p > Bära av de främre bromsbelägg sker snabbare i fronten , som vikten av bilen vill fortsätta att gå framåt när bromsbeläggen gäller kraft till skivorna för att bromsa bilen . Eftersom vikten är konstant flyttas framåt varje gång bromsbeläggen kommer till användning , bära de vanligtvis ut snabbare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102141.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.