Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man gör med gamla däck

En av ansvaret med att äga en bil är bortskaffande av däcken på ett miljövänligt sätt. Du vill inte bara dumpa dem i en deponi, särskilt eftersom de tar år att bryta ner, och vissa stater har även förbjudit däck från deponier. Många företag kan återanvända gummit i däcken för andra viktiga användningsområden. Ha det i åtanke eftersom pålning däck i en gård kan locka skadedjur, och brinnande däck är farligt för miljön. Saker du behöver
Computer
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Kontakta din avdelning för offentliga arbeten eller ämbetsverk som ansvarar för underhållet av vägarna i din stad. Fråga om institutionen vill att dina däck, ibland däcken är dekonstrueras och används för att göra bitumen för vägar
2

Ring eller besök butiken där du köpte dina däck.. Butiker har ofta ett system för bortskaffande gamla däck och de kommer sannolikt att ta hand om er, antingen gratis eller en liten avgift. Alternativt, kan de kräva att du köper ett nytt däck innan de bli av med din gamla.
3

Kontakta lokala skolor och fråga om de kunde använda däcken på sina lekplatser, till exempel , som svänger. Även när man ringer, be skolan tjänstemän för namnet på det företag som gjort deras lekplats mattor, som är gjord av svart gummi. Kontakta företaget och fråga om den vill att dina gamla däck.
4

Kontakta din lokala återvinningsstation. Om man inte accepterar däck, kan den anställde hänvisa antagligen dig till en plats som gör.
5

Kontakta din kommun. Vissa städer ger "däck amnesti" och kommer inte att debitera dig för att släppa ut ett visst antal däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101173.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.