Hur man kan stoppa vindrutetorkarna från Hoppar på glaset

Vindrutetorkare som hoppar eller gnugga över glaset kan vara irriterande - och farlig. Det finns olika orsaker till att hoppa över vindrutetorkarna. Gummit kan torkas ut eller korroderat från salt eller sol. De även kan böjas på ett sätt som förbjuder korrekt rörelse över vindrutan. En annan orsak kan vara din vindrutan om den har samlat en film från kåda eller samlade surhet från regn. Ta flera steg för att felsöka och åtgärda problemet. Saker du behöver
Wiper smörjmedel
Clay bar
Clay smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Rengör vindrutan. Detta är det billigaste sättet att börja felsöka och åtgärda problemet.
2

Kontrollera vinkeln på bladet. Om en bra rengöring inte fungerar, kontrollera att din kniv har korrekt vinkel. Om det ser illa formad, byta vapen.
3

Smörj vindrutetorkare. Om vindrutan är ren, och torkaren vinkeln är bra, kan gummit vara torr. Använda anvisningarna på förpackningen, applicera smörjmedel på gummit.
4

Kontrollera vindrutan för kontaminering, om torkarna kolla. Ibland kan vindruteglas bli förorenat. Efter rengöring, in handen i en plastpåse och köra den över glaset. Om texturen är stenig, det är förorenat.
5

Applicera lera till vindrutan. Om glaset är förorenat, kan du "lera" det. Vanligtvis är claying att ta bort en stenig textur på billack, men det fungerar på vindrutan samt. Köp en lera bar och lera smörjmedel, finns på auto butiker. Vägbeskrivning finns på förpackningen.
6

Köp nya torkarblad om problemet kvarstår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125540.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.