Hur att bestämma rätt storlek Bilbatteri

för att byta batteri i bilen , måste du först bestämma rätt storlek du behöver . Batteriet storlek , kallas gruppstorlek , för din bil kan hittas efter en av fyra metoder . Instruktioner
1

Se bruksanvisningen för din bil , och hitta tillverkarens specifikationer för bilens batteri . Specifikt söker du vad som kallas gruppens storlek . Detta kommer att vara ett skott kod bestående av siffror eller bokstäver och siffror .
2

Se ett bildelar professionella på en lokal Biltema och ge honom det året , göra och modell av din bil . Han kommer att kunna leta upp rätt batteri gruppstorlek för din bil .
3

Inspektera märkningen på ditt nuvarande batteri om det är den ursprungliga batteri installeras på fabriken av tillverkaren . Många gånger gruppstorlek kommer att tryckas på toppen eller sidan av batteriet , tillsammans med kallstart och garanti på batteriet . Ring eller gör ett besök på delarna och serviceavdelning
4

av en lokal återförsäljare som säljer din bilmärke . Personalen kommer att vara väl informerad om din typ av bil , och de kan snabbt avgöra rätt storlek batteri för din bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125601.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.