Holley Projection Installation Tips

The Holley bränslesystemet har en historia som går tillbaka till 1903. Bränslesystemet Företaget har levererat förgasare för tävlingsbilar, Ford Model T och 1957 Thunderbird. Under de senaste åren har företaget utvecklat sin Pro-Jection bränslesystemet, vilket bolaget installationsmanualen beskriver som en ersättning för förgasaren på en 258 cid sexcylindrig Jeep. För Holley bränslepåfyllning system, liksom alla andra, bör du noga följa de regler i manualen, eller du kan förlora din garanti. Bränslepump Installation
p Det är bäst att montera bränslepumpen så nära bränsletanken som möjligt. Installera det på den lägsta möjliga punkten på tanken. Enligt Holley hemsida, kommer detta att garantera en tillräcklig bränsletillförseln till pumpen. Pumpens design tillåter mekanismen för att skjuta bränsle från tanken och inte att suga upp. Dessutom är det viktigt att bilda en U-formad slinga i bränsleledningen att fånga bränsle vid inloppet till pumpen och att hålla den från att fly.
Knowledge

Som Holley manual råder, bör du inte utföra dessa bränslen manövrar systemets ersättning om du inte vet vad du gör. Om du saknar utbildning för att köra något av installationer, försök inte att göra det själv. Om du gör det, kan du stöta på skada, brand eller dödsfall. Dessutom riskerar du sannolikheten att Holley kan avslå din garanti. Om du inte vet om hur man arbetar på bilar, se en tekniker. Enligt Holley installationshandboken, bränslesystemet Addera ditt Fuel Delivery Linje

kräver att din bil har en leverans linje, vars mätningar är tre fot, åtta inches. Innan du börjar avbetalning rutiner, se till att både den gummislang som är en del av detta bränsle leverans linje och stål bränsle de linjer som berörs alla uppfyller regeringens specifikationer. Den Holley manual rekommenderar installation av mätare bränsletryck, som du måste ta reda på när din installation projektet har nått sin slutsats.
Bränslereturledning

En returledning är obligatoriskt i en bil för att se till att eventuellt kvarvarande bränsle i ett fordon återvänder till bränsletanken. Som Holley manualen föreslår, bör du kontrollera om installationen av ett nytt bränsle returledning är nödvändigt, eftersom bilen kanske redan har en, så många sena modeller gör. Om inte, däremot, du - eller en mekaniker - måste installera en. Enligt Holley manual, om du inte känner dig bekväm att göra denna typ av installation och besitter stor erfarenhet att göra så, skulle du göra klokt i att ta hjälp av en mekaniker för att undvika allvarlig skada eller en eventuell tömning av din garanti.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129842.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.