Hur att byta batteri i en Suzuki Intruder

Även de mekaniska egenskaperna hos de flesta Suzuki Intruder motorcyklar är top of the line, många ägare klagar på historiskt kort livslängd och är svårtillgängliga för Intruder batteri. Det är enligt Ken Freund s Haynes Suzuki Intruder Marauder Volusia Boulevard 1985-2006 Repair Manual, till stor del anses vara top of the line i termer av gör-det-själv servicemanualer för bilar och motorcyklar. Byta batteri på din Intruder innebär att få under cykeln för att komma åt klumpigt utformade batterifacket. Eftersom många ägare tror batterierna i inkräktare att inte vara av hög kvalitet, batteribyte årligen skulle kunna vara ett användbart alternativ. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Handskar
Goggle
Jack eller träkloss
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera batterifacket på undersidan av cykeln i centrum. Du kanske måste höja eller palla upp bakhjulet på din inkräktare att komma åt batterifacket.
2

Frigör och öppna gångjärnsskyddet håller batteriet på plats för att ge lättare tillgång till de två skruvarna som håller batteriet på plats.
3

Skruva ur de två skruvarna som håller batteriluckan på plats. Bultarna är på vardera sidan av batteriet, så de kommer att behöva nås på motsatta sidor av cykeln.
4

Fånga batteriet när det faller ur batterifacket för att få tillgång till batteripolerna.
5

Lossa kablarna som förbinder terminalerna med handen. Lossa den negativa (svarta) terminal trådar innan de positiva (röd) kablar.
6

Fäst terminala kablarna till anslutningarna på din nya batteriet. Fäst de positiva kablarna innan negativa trådarna.
7

Byt batteriet i facket och skruva fast den.
8

Spärr ledtäckanordningen håller batteriet på plats . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128416.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.