Efter marknaden Bakspoiler Installation på en Mazda 6

En bakre spoiler är en bil tillbehör som är fäst till däcket locket på toppen av stammen för att reducera negativa luftcirkulation. Genom att förstöra dålig luftflöde, hjälper spoilern förbättra aerodynamiska karaktären av bilen för ännu bättre rörlighet vid körning. Du kan enkelt installera en eftermarknad bakspoiler på din Mazda 6 eftersom det finns en smal fläns runt undersidan av däcket locket som ger extra utrymme för spoilern monteringsverktyg. Saker du behöver
Spoiler med inkluderade remsor och bultar
Maskeringstejp
Skruvmejsel
Borrmaskin
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Dra av skyddspappret på remsorna som medföljer spoilern. Placera hålet i varje remsa direkt över vart och ett av skruvhålen i botten av spoilern. Remsorna ska placeras horisontellt så ena änden hänger över kanten.
2

Ställ spoiler på bakluckan av stammen och ordna det på mycket bakkant. Se de vertikala stolparna på undersidan av spoilern är helt på bakluckan men så nära kanterna som möjligt.
3

Håll spoilern på plats på locket och ha en vän placera en liten bit maskeringstejp över varje ände av remsorna. Se till att du också tejpa ner remsorna som är under spoilern för att hålla dem på plats.
4

Lyft spoilern upp noga så att du lämnar remsorna tejpas fast på plats på däck locket. Flytta inte remsorna eller du kommer inte borra hålen ordentligt.
5

Gör ett litet märke i hålet i varje av de remsor med hjälp av en skruvmejsel. Ta bort tejpen och flytta remsorna bort när du har gjort alla markeringarna.
6

Borra igenom markeringarna på bakluckan med hjälp av en borrmaskin och sluta borra så snart hålet går hela sätt genom locket. Öppna bagageluckan för att säkerställa att hålet är helt ihålig.
7

stänga bagageluckan och sätta spoiler på topp i samma position du sätter den i tidigare. Öppna bagageluckan medan du håller spoilern på plats och har en vän se till att hålen är uppradade.
8

Sätt de medföljande skruvarna i de borrade hålen och till spoilern. Använd en skiftnyckel för att dra åt bultarna tills spoiler hålls säkert på plats på däck locket. Täta bulthuvuden med silikon täta för att förhindra läckage och rost.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130150.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.