Hur att uppföra en Steel Carport

En stål carport är inte den mest estetiskt tilltalande struktur, men det är en billig och tålig ställe att skydd din bil från elementen. Den stora stålplåt som skyddar bilen kan vara tung, så din största utmaning kan vara att hitta fyra till åtta personer som är villiga att hjälpa dig att höja taket. Saker du behöver
Fyra pläterade stålstolpar, 8-fots längd, 3-tums diameter
Cement mix
Spade
Ladder
lod
borrmaskin
Nötter och bultar för stål post plattor
Steel takpanelen, 8 meter lång och 8 meter bred
Vädret tätningsmaterial
Visa fler instruktioner
1

Fråga din lokala byggnad eller zonindelning kontor om du behöver tillstånd för att bygga en carport. Du kanske vill kontrollera med din husägare förening, liksom. Det är enklare och mycket mindre frustrerande att först be om lov, än det är att ta ner en stål carport senare.
2

Dig fyra 2-fot-djupa post hål, 8 meter ifrån varandra. Placera inlägg i hålen. Blanda cement enligt tillverkarens anvisningar, och häll det i hålen. Gör de två bakre inlägg om sex inches lägre än de två främre stolpar. Använd lod för att se till att varje par av inläggen anpassa ordentligt. Låt betongen torka i 24 timmar, minst.
3

Hitta minst tre vänner för att hjälpa till att lyfta stålpanelen ovanpå polerna. Du bör placera en stadig stege i varje hörn. Panelen kommer att vara tung. Solen kan värma panelen, och de kan vara vassa, så se till att alla bär tjocka arbetshandskar.
4

Ställ panelen på toppen av stolparna. Borra ett hål för bultarna som förbinder panelen i stolparna. Efter tillsats av brickor för att förhindra att fästelement lossnar, använd en skruvmejsel eller spärr för att skruva åt bultarna snäva i varje hörn.
5 p Om dina fästen är inte galvaniserade, tillämpa en all-weather tätningsmedel ovanpå skruvarna att hindra vatten från att orsaka rost.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129114.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.